Taas vaihteeksi viikonlopusta

Vihreän hihattimen sain eilen valmiiksi, siitä kuvia kunhan siippa saa itsensä kuvauskuntoon.;)

Eilen olimme suvun kanssa hautuumaalla ja kaakaoittelemassa huonosta ilmasta huolimatta. Sain tädiltäni mummini ja mummini siskon pari vanhaa kirjaa. Toinen käsittelee lastenkasvatusta ja toinen on alla oleva kansallispukuja esittelevä kirjanen vuodelta1952. Olen ihan rakastunut tuohon kirjaseen, vaikka 50-luvulla kansallispuvut olivatkin tyyliteltyjä. Esimerkiksi paidat ovat liian tiukkoja ja vyötärö on korostettu ampiaisvyötärömäiseksi 50-luvun tyyliin. Ihana kirjanen silti!

Siskolle tulevia peruslapasia olen myös ehtinyt aloitella:

Tänään olisi ohjelmassa enemmän tenttiin lukua vähemmän käsitöitä.;) Merihistorian tentti hylkeenpyynnistä on keskiviikkona. En lisäksi tiedä, että aloittaisinko seuraavaksi neulomaan tomaatinpunaista mohairvillatakkia vaiko mustia villahousuja. Ooh, valintoja, valintoja!

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *