Tänään ajateltua

  1. Voisipa opiskeluun tai nukkumiseen käytetyn ajan käyttää käsitöiden tekoon. Omat projektit eivät tunnu edistyvän mihinkään.
  2. Olen mainoksen uhri: ostin Danonen Activia -jogurttia, koska sen pitäisi helliä vatsaa. Yäk, jogurtissa maistuu olevan enemmän sokeria kuin itse jogurttia. Älkää ostako, pysytelkää vaikkapa kotimaisessa A-jogurtissa.
  3. Tulisipa jo kesä. Olen lopenkyllästynyt paksuihin vaatteisiin ja kaupat ovat täynnänsä keveää kesämuotia. H&M:ssä on jopa espadrilloksia. Iih!
  4. Rammsteinin Mann gegen Mann -musiikkivideo on varsin herkullinen. Lähes alastomia miehiä!!!
  5. 200 grammaa suklaakonvehteja parissa tunnissa SAATTAA aiheuttaa lievää pahoinvointia.

Eipä mulla muuta.

You may also like

10 Comments

  1. Saman vian olen huomannut monissa noissa ulkomaisissa jogurteissa. Ällöttävää sokerimömmöä. Vaikka vatsa sattuisikin tykkäämän olisivat hampaat kyllä taatusti toista mieltä..Ihan parasta jugurttia saa kun ostaa maustamatonta jugurttia ja maustaa sen itse vaikkapa hillolla tai kesällä tuoreilla marjoilla. Saa sitten juuri niin makeaa tai hapanta kuin itse haluaa. Ja saattaa siinä vähän säästää rahaakin. Tosi luksusta tulee kun pilkkoo mansikoita ja kirsikoita mastamattoman sekaan, kuin parastakin jäkiruokaa:)

  2. Samaa mieltä orange seedsin kanssa, tosin rahaa ei minun laskujeni mukaan säästy. Sokerijoguja tehdään isompia volyymeja joten ne ovat keskimäärin halvempia, lisäksi ne ovat usein kampanjatuote. Ihan tyhmää maksaa maustamattomasta jogusta enemmän kuin pidemmälle jalostetusta :(Omassa suussani mikä tahansa valmiiksi maustettu on liian makeaa, kun en käytä maustamattomaan joguun marjojen lisäksi yhtään sokeria.

  3. Tuota ykköspohdintaa olen minäkin tässä pähkäillyt… Nyt näyttää aika ohraiselta tulevan tenttijakson suhteen, kun on paha neulontaputki päällä:) Vaan kostautuipa sekin tänään, kun koko päivä meni migreenin paranteluun – en saanut neulomista katkeamaan viime yönä ennen kahta…:/ – Anu

  4. Minäkään en ymmärrä tuota sokerin määrää, eikö muka löydy markkinoita vähemmän makeaa sisältäville tuotteille? Ulkomaisissa, varsinkin noissa Danone-tuotteissa sokeria on niin, ettei oikein pysty syömään, mutta myös suomalaiset “osaavat”. Ja sitten, jos on kevyttuote, siinä pitää olla jotain keinotekoista makeutusainetta.Olen ihan oikeasti harkinnut ottavani yhteyttä Valiolle yms, mutta harkinnan asteelle on jäänyt. Mutta olen orange seedsin kanssa samaa mieltä, että parasta saa maustamattomasta jugurtista itse maustamalla. Voi kun sitä saisi vielä vähän halvemmalla ja myös parin desilitran annospurkeissa eväs- yms tarpeita silmällä pitäen.

  5. Suosin tosiaan useimmiten Valion maustamatonta A-jogurttia. Ongelmana vain on, että ko. jogurttia ei saa noissa pikkupakkauksissa. Maustamatonta jogurttia voi siis syödä vain kotona. Tyhmää, itse kun olen matkustava eväitä syövä opiskelija/työläinen. Jogurtti olisi kätevä eväs.Tykkään kyllä makeasta (jos joku ei ole vielä huomannut ;) ), mutta jogurtin ja liian sokerin pidän mielellään erillään.

  6. Mahtava keskustelu jukurtista! Olen samaa mieltä ulkomaalaisten jukurttien makeudesta: ihan liikaa sokeria! Eihän se mitään diettiiruokaa ole, jos rasvan tilalle on laitettu hulluna sokeria. Maustamaton jukurtti on ehdottomasti parasta ja siinä ei ole lisättyä sokeria, vaan voi ite sen määrän päättää. Uskon että kun sen itse sekoittaa annokseen, niin sitä ei laita niin paljon. Pakastemarjat on hyviä sellaisenaan, vitamiinit tallessa ja sokeri luonnon omaa.Se on totta että Bulgarianjukurtti on iiihanaa! Mutta ei todellakaan mitään laihisversioo… Harmi sinänsä, kun se on niin hyvää. Mutta löytyyhän A-jukurttiakin pienissä pakkauksissa, silloin vaan joutuu tyytymään niihin valmiiksi maustettuihin. Mustikka on ihan ok, kuitenkin parasta mustikkajukurttia mitä kaupoissa on!Sehän on kans suositeltavaa että ostaa kotimaista. Suomessa tehdyt jukurtit on meidän makutottumusten mukaan tehtyjä ja siksi vähäsokerisempia. Keski-euroopassa ollaan totutttu makeampaan ja vähemmän happamaan ruokakulttuuriin kuin täällä meillä, verratkaa vaikka meidän ruisleipäaamupalaa niiden vaaleaa leipää hillon kaa -annoksiin… Eikä kukaan oo siellä kuullutkaan viilistä tai piimästä. Ne on täällä meillä tavallisii, happamia maitotuotteita. Ja hyviä mahalle! Että ei tartte hankkii Danonen ihme-jukurtteja.Ohhoh. Tuli paatos. Hyvä keskustelunaihe! :)

  7. Arvasin että bulgarianjogun rasvaisuuteen takerrutaan :). Mulla onkin ihan oma mielipide tuosta rasvajutusta, olen sellainen painonhallitsija joka valitsee mieluummin normaalirasvaisen kuin laitin ;).

  8. “Rasvainenkaan” jugurtti ei kyllä mun mielestä ole kovin rasvaista / epäterveellistä. Jep, ja taas on mainoksiin uskominen: sokerinen ällömakea jugurtti muka “hellii” vatsaa?! Niin varmaan…Mäkään en kyllä ymmärrä miksi jugurttien pitää olla niin järjettömän imeliä, Valiollahan on myös niitä missä on “30 % vähemmän sokeria” tai jotain, mutta niitäkin on vaan paria makua. Ja maustamaton jugurtti on tosiaan idiootin kallista!Vali-vali, jäkä-jäkä… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.