Punainen kuukausi

Project Spectrumin ensimmäinen kuukausi, punainen kuukausi, päättyy ensi lauantaina. Muutaman (vaalean)punaisen työn olen tehnyt, mutta laatikoista löytyisi vielä työsarkaa. Joulukuussa aloitettu punainen neulepaita on vielä totaalisen kesken. Myös kantolaukku rakkaalle Onnilleni on kesken. Äsken laatikkoja kaivellessani löysin vielä pinkin hahtuvanlapasen, joka odottaa paria. Myös marraskuussa mainostamani vaatekankaat ovat kankaina, eivät vaatteina. Jotenkin nämä työt eivät kiinnosta nyt. Edellä mainittujen punaisten projektien lisäksi kesken on vihreäraidalliset sukat, kinnasneulatut sukat (x2) ja kintaat sekä sormettomat käsineet.

Punaisia lankoja löytyy vielä laatikoistakin. Järjestin itseasiassa kaikki punaiset langat tänä aamuna samaan laatikkoon. Kyllä, niitä on niin vähän, että ne mahtuvat yhteen isoon pahvilaatikkoon.

Varvassukat edistyvät:

Ja jos olet jaksanut lukea tänne saakka, niin kiinni jäit!

Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat, kunhan teet sen. Laita tämä teksti omaan blogiisi ja nappaa kaikki blogiasi lukevat.

Minusta tämä on helppo ja hauska tapa selvittää ketkä blogiani oikein lukevat. Itse jäin kiinni Oolan blogissa.

You may also like

38 Comments

  1. jäin kiinni kanssa…blogiini en ko. tekstiä laita, koska blogia ei ole. muiten blogeja tulee seurailtua senkin edestä ja tänne tuun aina kurkkaamaan heti kun blogilista kertoo päivityksiä olevan! :) eipä tässä muuta kun kivaa kevättä!

  2. Heippa, tämä on yksi mun ehdottomista suosikkiblogeista. Sulla on aina niin jännittäviä, kauniita ja eteerisiä töitä :)Hannele

  3. *vilkuttaa* – en tosin enää jatka meemiä, tämä on niin yleinen ettei kaikki varmasti jaksa kommentoida enää joka paikassa

  4. Minäkin lueskelen kyllä :) Luulen tosin, ettei olisi apua vaikka kokeilisin laittaa tämän omaan blogiin. Vieraskirja kommenttimahdollisuutena on kovasti pelottava.

  5. Hei.Olen aivan ihastunut sun juttuihin ja on päivän pelastus kun huomaan sinun päivittäneen. Aina on luvassa kauniita kuvia ja inspiroivia töitä. Kiitos! Tämä kiikkiinjääminen ei harmittanut minua yhtään ;)

  6. irmapäätin kommentoida, vaikka minula ei vielä blogia olekaan: luen todella kiinnostuneena blogiasi, ihania täitä, puhuttelevia mielipiteitä ja mielestäni kauni ulkoasu, kiitos!

  7. Naps! Sait kiinni! Tää on ainakin neljäs tälläinen viesti ihan peräkkäin, tässä alkaa tulemaan kopioi-leikkaa-liitä -kiusaus, mutta en sitä kuitenkaan tee. =o)

  8. Hups, kiikissä!!! Itse tunnun olevan ehkä miljoona kertaa laiskempi käsityöläilijä, mutta täältä on irronnut paljon ispiraatiota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *