Virkattuja kukkia

Sisko aloittaa taas tämän syksyn synttärisesongin. Sisko toivoi hieman epämääräisesti kukkarintakorua napilla synttärilahjaksi, siksi hän sai tänään lahjaksi nämä kolme:

Terälehdet ovat vähän vinksallaan, kun en oikein ikinä jaksa laskea pylväiden korkeuksia tai määriä.

On aika helppo tehdä lahjoja ihmiselle, jonka lempivärejä ovat olleet jo vuosia petroolinsininen, tummanruskea, oliivinvihreä ja violetti. Tai ainakin kuvittelen ne siskon lempiväreiksi. Korjaa, jos olen väärässä!

You may also like

12 Comments

  1. Voidaanko leikkiä, että mää olen sun siskosi, ja sä lähetät nuo sulonuppuset mulle? :) Voisin ihan hyvin olla siskosi, ainakin lempivärien puolesta…

  2. Oikeassahan olet! Viime vuosina olen todellakin ollut aivan ihastuksissa turkoosista/petroolinsinisestä ja ruskeasta. Ja nyt viimeisin ihastukseni on oliivinvihreä ja peridootinvihreä (nekin ruskean kanssa aivan herkkuja)… Maailma on niin pullollaan ihania värejä! Miksiköhän yhteen aikaan olin aina vain mustissa..? ;)

  3. Nuo värit menevät mainiosti niin mustan kuin tummanruskeankin kanssa. Vähän olen pettynyt, kun kaupoista ei enää löydykään tummanruskeita vaatteita samalla tavalla kuin viime talvena. Tyhmä muoti.

  4. Suloiset kukat ja tyhmä muoti tosiaan… Minäkin petyin värivalikoimaan. Haluaisin oliivinvihreää, ruskeaa ja oranssia, en hopeaa, harmaata, violettia ja sinistä. Onneksi lankojen väreissä on valinnanvaraa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.