Markkinoille!

Vähän myöhässä tämä mainostus blogin puolelle tulee, mutta jos nyt lauantaina ei ole kummempaa tekemistä ja sattuu olemaan pääkaupunkiseudulla, niin kannattaa suunnata markkinoille!

Jo ilmiöksi nousseet “Silmä, pisto, tikki, takki” -markkinat  järjestetään tämän viikon lauantaina 2.3. klo 10:00 – 17:00 Kiseleffin talossa (Aleksanterinkatu 28, Helsinki). Tapahtumaan on vapaa pääsy ja myymässä on tällä kertaa:

Handu www.handu.fi
Head Over Heels www.headoverheels.fi
Heli Kuosa: Käsinkudottuja sisustustekstiilejä
Johanna Koski www.meeri.etsy.com
Kirjava kerä: Kierrätylankoja  ja italialaisia neulelankoja.
Lanitium ex Machina www.lanitiumexmachina.etsy.com
Mari Voipio www.lucet.fi
Mielitty www.mielitty.com
Puputsin puoti www.puputsinpuoti.com
Riihivilla www.riihivilla.com
Tuuni: www.tuuni.fi/
Villavyyhti www.villavyyhti.fi
Zakka Works http://beloved.fi/ ja http://peikonpoika.fi/

Lämpimästi tervetuloa!

Postauksen alussa olevassa kuvassa uusia printtilaukkuja ja -pussukoita. Uusia Polkupyörä-laukkuja ja minikokoisia Spin, knit, love -kässäpusseja on ostettavissa viikonlopun markkinoilta. Polkupyörä-printin historiasta voi kertoa sen verran, että minulta kyseltiin joulumarkkinoilla muillekin kuin neulojille sopivia printtilaukkuja ja ensimmäisenä aiheeksi keksin polkupyörän. Sillä mikä sen parempaa kuin huvi- ja hyötypyöräily!:)

In Knitting we trust -laukkuja on myös markkinoilla kevätväreissä (laukkuja on ostettavissa tällä hetkellä myös kaupassani, mutta se menee kiinni lauantaiaamuna 2.3. markkinoiden ajaksi):

You may also like

4 Comments

  1. Oola, juu on niitä, yksi keltainen, yksi pinkki, kaksi valkoista ja yksi musta! Jos nuo värit ei innosta, niin olen kyllä tekemässä uudenvärisiä tässä maaliskuun aikana. Tuo Pyörä-laukku on muuten ihan olkalaukku, “tote bag”. Laita viestiä, meillä saa tulla käymään!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.