Jaksaa, jaksaa

Siinä missä moni muu tekee jouluvalmisteluja, niin tämä sekatyöläinen tekee vähintään 13 tuntista työpäivää päivätyön ja harrastustyön puitteissa. Jaksaa, jaksaa, koska ei tätä joulumarkkinarumbaa kauan kestä. Tänä aamuna tosin näytin luultavammin Grumpy Catilta, koska kukaan ei ollut muistanut käydä kaupassa ja kahvimaito oli loppu jääkaapista. Onneksi varalla kuitenkin oli Yogin inkivääriteetä.

Vanhan Ylioppilastalon Joulumyyjäisissa käy mukava kuhina. Ja koska kaikki eivät kuitenkaan pääse tulemaan tai jaksa lähteä Helsinkiin, päivitin kauppaani kuvapinnejä, noita mainiota lahjoja itselle tai muille. On neulojan pinnejä, pyöräilijän pinnejä ja sitten ihan muita pinnejä. Lisäksi myynnissä on Pitsitär -rosseja, joissa osassa on rintaneulan lisäksi myös hiussolki.

Lähestyvän joulun kunniaksi lähetän nyt kaikki toimitukset (myös In knitting we trust -tuotteet) ykkösluokan postina, että ne ehtivät varmasti jouluksi ainakin Suomessa. Kaupanpäällisenä pinneille ja rosseille tulee paperinen lahjapussi ja lahjanauhaa. Toimitustarjous on voimassa sunnuntaihin 16.12., jonka jälkeen kauppani sulkeutuu talvilomalle. Kauppani palaa lomalta tammikuun alkupuolella. Tervetuloa ostoksille! Ja Vanhalla ylioppilastalollahan olemme aina perjantaihin 21.12 asti. Tervetuloa sinnekin :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.