Aika aikaa kutakin

Ei tämä blogi ole mihinkään lopettamassa, vaikka päivitystahti onkin noin yksi postaus kerran vuodessa. Mutta lopetan näillä näkymin käsinvärjäämieni lankojen myymisen kaupassani.

Yksi syy tähän on se, että Posti poistaa tämän kuun lopussa valikoimistaan maksikirjeen, joka on ollut kohtuullisen edullinen tapa lähettää yli 3 cm paksuja kirjeitä. Olen tähän mennessä lähettänyt 1-4 vyyhdin lankatilaukset maksikirjeenä, mutta maksikirjeen valikoimasta poistumisen jälkeen joutuisin lähettämään kaikki lankatilaukset paketteina, joka sitten onkin jo hieman kalliimpaa huvia. Toinen syy lopettamiselle on se, että “harrastusvärjäämiselle” ei tunnu jäävän tarpeeksi energiaa tavallisessa arjessa.

Mutta tämä onkin sitten onkin parempi uutinen sinulle, jos olet kiinnostunut värjäämistä langoista tai tekemistäni laukuista ja säilyttimistä. Koodilla VIKATMAXIT saat kaikista kaupan tuotteista 25% alennusta. Tarjous on voimassa perjantaihin 30.1. saakka. Muistathan lisätä koodin “Apply shop coupon code” -kenttään ennen maksamista.

SAM_1630

SAM_1669

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *