Noitasaappaat ja piilokuvia

Aluksi esittelen eilen löytämäni popot. Nämä ovat “kaupunkimaiseen talvikäyttöön” sopivat. Iiihanat mielestäni.;)

Eilen ja toissa päivänä tein kaksi kertaa (virkkasin ja purin kokonaan ja virkkasin) alla olevan jutun. Se esiintyy nyt piilokuvana, koska joku löytää paketistaan sen jouluaattona. Materiaaleina ovat paksu Pirkkalanka ja hahtuva.

Aloittelin jo hieman itsellenikin tulevaa samanlaista vihreää:

Tämän viikon kaksi tenttiä ovat ohitse. Nyt ennen joulua pitäisi vielä suorittaa yksi tentti, kirjoittaa kolme esseetä ja tehdä opetusharjoittelua varten suunnitelmat. Ei kuulosta pahalta, mutta stressaa kumminkin.

You may also like

6 Comments

  1. Hienot kengät. Minäki tahtoisin, mutta en kuitenkaan pysy pystyssä noilla koroilla. Ja varsinkaan talven liukkailla. Kuolasin kyllä viime viikolla polven alapuolelle ulottuvien nyörisaappaitten perään, mutta olivat turhan tyyriit opiskelijalle.

  2. Yllättävän hyvin noilla pysyy pystyssä, kun korko on sen verran leveä. Kenkien pohjaa tosin täytyy varmaan näyttää suutarille, koska nyt pohja on täysin sileä. Kaikki kengät tuntuvat olevan suunnitellut Etelä- ja Keski-Euroopan vähälumisiin talviin.

  3. Makeet kengät :)Toi on muuten raivotuttavaa ett ku ostat suomesta kengät ni joudut viemään ne suutarille jos meinaat talvella pysyä niillä pystyssä. Mutta ostappa Tallinasta kengat tai kato paikallisten naisten talvisia korkokenkiä.. niissä on samanlaiset kuviopohjat ku miellä myytävissä talvilenkkareissa. Ja ne on kyllä muutenkin aivan mahtavia kenkiä jalassa.. ainakin tämmöselle ihmiselle mikä omistaa tasan kahdet alle 7cm korolla varutetut kengät (saappat ja lenkkarit)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *