Hömpötystä ja ihkuilua

Get Knittedin paketti tuli keskiviikkona ja siinä ale-lankoja, glitteriä ja mohairia. Iih! Tuosta ruskeakuparisesta glitterlangasta haluaisin juhlatopin, mutta katsotaan nyt.

Olemme Särmän kanssa huono parivaljakko ostoksilla, yllytämme toisiamme ostomaan. Eilen kävimme tutkimusmatkalla Neuletikissä Tapiolassa ja päädyin ostamaan poistolankoja. Tosin ostamilleni langoille löytyi heti käyttöä. Yhdet lapaset ovat jo kuivumassa huovutuksen jäljiltä.

Seuraava kappale kannattaa ohittaa, jos ei halua lukea teini-ihkuilua:

Olin aivan onnessani, kun tajusin eilen, että YouTubesta löytyy vaikka millä mitalla 90-luvun lopun musiikkivideoita. Ilta meni ihkuilun merkeissä, kun löysin vaikka mitä helmiä. Nine Inch Nailsin The Perfect Drug-videota en ole nähnyt vuoden 1999 jälkeen. Näin välihuomautuksena mainittakoon, että voisin ottaa Trent Reznorin vuodelta 1999 pulloon ja ihailla. Aah, mikä nenä, täydellinen mies! Type O Negativeakin (Peter Steelekin olisi kiva saada pulloon…) löytyy kiitettävästi, esimerkiksi Black Number One ja My Girlfriends Girlfriend. Ei haittaa, vaikka minulla on nuo videot dvd:lläkin.;)

Muita elämyksiä:

  • Veruca Salt, yksi 90-luvun puolivälin suosikkivideoistani
  • T.Rex, ihanaa glamrockia 70-luvulta
  • Roudasta rospuuttoon, “Minä olen syönyt sen piirakan!” Suomalaisten sketsiviihdettä parhaimmillaan.

YouTubesta elokuvaelämyksiin, olimme torstaina siipan kanssa eilen arkistossa katsomassa Contes immoraux -elokuvaa. Siippa kertookin kaiken elokuvasta Egosentrifugissaan. Ei paljon naurata, kun kaksituntinen kuluu lähinnä runottomasti kuvattua ihmislihaa katsellessa. Onneksi tänään on luvassa Totoro, jonka TIETÄÄ olevan hyvä.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.