Viikinkejä ja salaisuuksia

Ruskea neuletakki ei ole vieläkään valmis, koska viime aikoina olen keskittynyt hyshys-projektiin:

Viime päivinä vapaa-aika on mennyt neulonnan ohessa kuunnellessa 28-osaista Viikinkien aika -kuunnelmasarjaa. Sarja on kuunneltavissa kokonaan Yle Radio 1:n internet-sivuilla. Sarja on hyvin tehty ja pari vuotta sitten sarjan tullessa radiosta minua harmitti, etten ehtinyt kuunnella kaikkia osia. Nyt olen ottanut siis kaiken irti ja kuunnellut kolmen päivän aikana 26 osaa sarjasta. Toimittaja Jorma Kallenautio ja arkkitehti Aaro Söderlund ovat tehneet myös sarjan Eurooppalaisen kulttuurin juurilla. Se on kuunteluvuorossa seuraavaksi. Kallenautio ja Söderlund toimivat mainiosti yhteen ja esittävät uusia näkökulmia historiaan. Kaikkea ei tosin kannata ottaa niin tosissaan tai kirjaimellisesti, herrat assosioivat joitakin asioita aika vapaasti.

You may also like

3 Comments

  1. Kiitos vinkistä. Hyvää neulontaseura tulee tarpeeseen, kun siirryn televisiottomiin maisemiin..Hyshys herätti uteliaisuuteni, ei saa vilautella noin herkkuja salaisuuksia;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *