Viikonlopusta

Viikonloppu oli kerrassaan mainio ja meni hetkessä ohi. Lauantaina ohjelmassa oli nautiskelua pasta carbonaralla, kävelyä ja muuten vain yhdessäoloa Sampsan kanssa. Sunnuntaina taas supermyöhäinen herääminen, Hesarin lukemista, seikkailua Malmin Citymarketissa ja kävelyretki Malmilta Tapulikaupunkiin.

Ihastuin suunnattomasti matkanvarrella olevaan Tapanilan puutaloalueeseen: pieniä hiekkateitä ja kylänomaista tunnelmaa. Juuri tuollaiseen paikkaan minä haluaisin muuttaa! Vanhoja puutaloja, hieman ränsistyneitäkin, varjoisia pihoja, joilla kasvaa kymmeniä erilaisia kukkalajikkeita! Alueella vilisee kissoja, jotka metsästävät pihoilla liikkuvia oravia, pieniä lapsia, jotka viihtyvät leikkimässä omalla pihalla, koska siellä on tilaa ja järkeviä virikkeitä. Pitäisi varmaan voittaa lotossa. Omakotitalo kun maksaa Helsingin seudulla 300-500 tuhatta euroa.

Puheviestinnän oppimispäiväkirja ei tunnu vieläkään valmistuvan.. Ahdistus! Sillä ei tosin enää kai ole mitään väliä, kun päiväkirja on jo muutenkin 3,5 viikkoa myöhässä.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *