Hammassärkyä ja opintoviikkoja

Maanantaina alkanut hammassärky tuntuu yltyneen, täytynee mennä huomenaamulla YTHS:lle käymään. Jotenkin typerää, viereisessä hampaassa on väliaikainen paikka ja välillä kuvittelenkin, että sitä särkee. Nyt olen kuitenkin varma, että kyseessä on taaempi hammas, jonka piti olla ehjä.

Opintoviikkoja ropisee ja kolmas kerta selkeästi toden sanoo: pääsin lopulta Tilastollisen kuvauksen tentistä läpi. Jipii!

Eilen oli ensimmäinen todellinen kesäpäivä: kaivoin talvisäilöstä varvassandaalit ja nyt taas läpsyttelen joka paikkaan. Mukavaa ja kevyttä. Eilen avasin myös puistojuopottelu kauden Sampsan kanssa, joimme viiniä Kaisaniemen puistoissa. Ennen sitä maistelimme ilmaista makkaraa Rautatientorilla pihakeinussa. ;)

Siskolla oli tuparit perheen kesken maanantaina, heidän kotinsa näyttää hienolta. Iines-kissa oli yllättävän uteliaalla tuulella. Siitä on tullut rohkea tyttö!

Töissä pitää kiirettä, onneksi olen saanut kesäapulaisen, joka on vielä kaiken lisäksi innokas tekemään kaikenlaista. Tänään tuli tehtyä kaksi mainosta, päivitettyä hinnastoja ja huomenna pitäisi päivitellä nettisivuja. Apulaiseni onneksi hoitaa liikettä ja asiakaspalvelua.

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.