Tenttiä pukkaa osa 2

Eilen sitten huomasin, että ensi keskiviikon tenttiin täytyy lukea vielä yksi kirja: Rahwaan puku. Onneksi se löytyy omasta kirjahyllystä. Olin siis kesän alussa tietoinen siitä, että kirja tenttiin tulisi lukea, mutta jotenkin olin unohtanut asian. Onneksi hurstut- ja hartiushameet ovat tuttua tavaraa, täytyy vain vähän kertailla.

Yliopisto on ruvennut vähän taas ahdistamaan, pitäisi varmaan keksiä kolmas sivuaine, jos en halua kansatieteestä prosemmaa tehdä. Uskoisin, että kolmas prosemma olisi vähän liikaa, toisenkin loppuunsaattamisessa on ongelmia. ;)

Jotain ihan muuta:

Neulonta-postituslistalla on viime aikoina viesteilty kehräämisestä. Vanha unelma heräsi taas eloon. Minä haluaisin rukin, tai edes värttinän jolla aloittaa kehräämisen harjoittelu! Löytyisiköhän mummon varastoista jotain?

Käsityöt eivät edisty, kaikki vapaa-aika menee kuuden tenttikirjan kanssa. ;(

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *