Keltaista pukkaa

Project Spectrumin hengessä edetään:

Kyllä, väri on tuollainen sinapin-/vauvankakankeltainen.

Hihaa tuosta on tulossa seuraavanlaiseen neuletakkiin:

Eli ihan perustakki on taas tulossa, vähän pidempi vartalonmyötäinen malli raglanhihoilla. Napeiksi haluaisin jotain jännää, mutta omat kattavat nappivarastot on jo katsottu läpi ja mitään tähän sopivaa jännää ei ole löytynyt. Mietin uudemman kerran sitten, kun takki on valmis. Vähän olen harkinnut takkiin myös vyötä, mutta katsotaan ensiksi langan riittävyys. Miten tuntuu siltä, että onnistun aina ostaessani piheilemään langan määrässä ja sitten jouduin stressaamaan langan riittävyyden kanssa?

Olen ajatellut takin seuraksi puuvillaista valkoista/ vaaleanharmaata kesähametta. Ne olisivat loistava yhdistelmä kesäisiin ei-niin-lämpimiin päiviin. Valkoista ohutta puuvillaa olisi omissa varastoissa, nyt vain pitäisi kaavoittaa joku kiva malli.

Eilen leikin viherpeukaloa ja kohensin pihaamme ensimmäistä kertaa kukin. Jo oli aikakin, kyllähän täällä on tullut jo kaksi vuotta asuttua. Koska emme omista puutarhakuokkaa, kaivoin kuopat pikkunarsisseille askartelukäyttöön ottamallani ruokalusikalla. Kyllä siinä sai vähän kaivaa.:) Eilen oli niin lämmin, että pihalla pystyi olemaan varvassandaaleissa! Tulisi jo kunnolla kesä, ei tässä jaksa odottaa.

Kukkakauppias-setä lupasi torilla, että pikkunarsissit kukkivat vielä pitkään:

Pihan pensaissa on jo lehtiäkin:

Jalkojen pitää saada vielä aurinkoa, kalpeajalka:

You may also like

5 Comments

  1. Oih, keltainen näyttää ihanalta! Minä en voi ymmärtää, miksi jotkut assosioivat nätin sinapinkeltaisen vauvan kakaksi, koska tuskin kukaan ihminen tieten tahtoen haluaisi juuri kakin värisen vaatteen:D

  2. Monet ihmiset eivät vain pidä ylipäätään murretuista sävyistä.:) Tuo keltainen lanka on muuten hauska, eri valoissa se näyttää kellertävältä, vihertävältä ja rusehtavalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.