Kengistä

Kohta pitäisi lähteä etsimään talvikäyttöön sopivia kävelykenkiä, mutta ei yhtään innostaisi. Tavallisten järkevien kenkien löytäminen kun tuntuu olevan kuin tervanjuontia. Oi miksi löydän helposti vain Pura Lopez -tyyppisiä iiihania kenkiä, joilla ei kyllä kävele Suomen talvessa, jos ei ole taksikyytiä ovelta ovelle….

Miksi kukaan ei voi suunnitella kenkiä, jotka olisivat kauniit ja sirot, mutta niillä myös pysyisi pystyssä Helsingin jääkentiksi muuttuneilla kävelyteillä? Lisäbonuksena kengät voisivat olla myös lämpimät, että muutenkin jo kylmät varpaat eivät jäätyisi -20 asteen pakkasessa.

You may also like

2 Comments

  1. Mulla on aina ihan sama pulma. Oikeastaan mulla on aina aika tarkka visio siitä millaiset kengät haluaisin, eikä sellaisia tietenkään löydy ikinä mistään. Tai tämä pätee talvikenkiin/-saappaisiin ja kesäisiin hippalokenkiin. Tennareita löytäisin hyvinkin helposti, vaikka joka ostosreissulla :)

  2. Niin mullakin on tarkka kuva siitä millaiset talvikengät haluaisin! Voisin jopa piirtää ne, jos joku haluaisi mulle sellaiset väsätä. ;) Eipä löytynyt kenkiä tänään, ei, vaikka rahalla tosin saisi. Ziossa on iiihanat saappaat, mutta hintaa on vähän liian paljon, 259 euroa…

Leave a Reply

Your email address will not be published.