Ostoksia

Tentti ei mennyt sitten ihan putkeen, mutta vielä toivon, että se olisi läpi mennyt. Kuvittelen jotain osanneeni, mutta se ei ole ollenkaan varmaa. Nojoo, nyt jotain aivan muuta.

Kävin muuten eilen Priimassa, käsityöliikkessä, joka on avattu Käsityöliike Tuomisen tilalle Hämeentielle. Olin iloisesti yllättynyt, kun liikkeestä löytyi Tekstiiliteollisuus Oy:n lankoja. Tällä kertaa tyydyin lähinnä ostamaan Sandnes Garnin Kitten Mohairia, joka oli Moda-lehden kuponkinalennuksessa. Se lisäksi ostin 30 senttimetrin Addi-puikot. Piti tietysti eilen heti kokeilla ja hyvin toimii!;)

Lankasaalis esittelyssä. Vaaleanpunainen ja -sininen ovat omituisen värisiä, oikesti sävyt ovat vanharoosa ja vedensininen. Noista tullee huiveja. Vaaleanpunainen yksinäinen kerä on puuvillalankaa, jonka ajattelin käyttää virkattuun sydänlaukkuun. Tomaatinpunainen lanka on uutta villatakkiprojektia varten, kunhan saan vihreä hihattimen valmiiksi.

Villatakista tulee ihan perusvillatakki ja siihen tulee ihanat kirppikseltä löytämäni vanhat turkoosit napit.

Löysin Priimasta myös langat siskon lapasia varten, olenhan lankaa etsinyt vasta puoli vuotta…

Jaa-a, nyt ajattelin mennä ostamaan ison pussin irtokarkkeja ja mennä kotiin märehtimään onnetonta tenttimenestystäni.

You may also like

4 Comments

  1. Pidän peukkua, että tentti meni läpi! Huh huh, kova viikko täälläkin. Minä kyllä menen ostamaan viiniä – eilen oli palkkapäiväkin :) Ja hakemaan postista 2kg villatopsia :))Happy knitting!

  2. Minäkin olin kahden vaiheilla, että ostanko viinipullon täksi illaksi, mutta sitten päätin jättää huomisiltaa, huomenna kun on töitäkin. ;)

  3. Heh.. lohtulankoja..Kyllä se tentti läpi menee. Tuo punanen on aika hiano. Kunhan mä saisin säädettyä ton mun kietsun valmiiks ni vois alotella ne hihattimet. Tosin en vielä oo ihan varma onko materiaalina mohairlanka vai jotain muuta.

  4. Lohtulankaa ja irtokarkkeja, mihinpä vaivaan ne lääkkeet ei auttais :) Mulla on pakastimessa lohtujätskiä tyhmän työpäivän jälkeen..

Leave a Reply

Your email address will not be published.