Pimp my t-paita

Nyt alkaa Mielityn tuunaustuokio:

1. Otamme kökön mallisen kirpparilta materiaalinsa (raakasilkkiä) ja värinsä (okra) vuoksi ostetun t-paidan.

2. Muotoilemme paitaa kovalla kädellä: Hihat pois, sivusaumoista yhteensä noin 20 cm pois, kaula-aukosta turha siveellisyys pois. Koristellaan toppi kirpparilta ostetulla pitsillä, paidasta leikatulla ylimääräisellä kankaalla, napeilla ja silkkinauhalla. Ja voilà, meillä on ensi kesän suosikkipaita valmis.

Olalla oleva koriste on itseasiassa rintaneula, sen voi siis ottaa helposti irti topista, jos alkaa kyllästyttää.

Ja sokerina pohjalla:

Vanhan rikkinäisen pesukoneessa huovutetun villatakin taskusta saa mainion MP3-soittimen säilyttimen. Milloinkohan kyllästyn nappien käyttämiseen koristemielessä?

Seuraavassa Mielityn tuunaustuokiossa on aiheena “Pimp my villatakki”.

You may also like

22 Comments

  1. Tuosta minä pidän!Kököistä jutuista kivoja juttuja!Tein itselleni muuten joskus villatakin taskusta kalenterini “talvitakin”..

  2. Ohhoo, olipa tosi onnistuneesti tuunattu. Itsellä, ja kuulemma monella kaverilla, tuunatessa käykin monesti niin, ettei nitä valmiita sitten kuitenkaan oikein tule käytettyä. Tuon kanssa ei varmasti sitä ongelmaa tule:)Ihmetyttää vaan, että miksi ihmeessä joku on mennyt alunperin tekemään raakasilkista tuollaisen säkkimallisen t-paidan. Siis t-paidan raakasilkistä? Tosi pönttöä.

  3. Tuo on siis raakasilkkineulosta, ei kudottua kangasta. Mutta joo, en ymmärrä tuolla mitoituksella tehtyjä vaatteita laisinkaan. Materiaalina raakasilkki on niin ihana, että nyt pitää alkaa bongailla muitakin raakasilkkivaatteita kirppiksiltä Ainahan ne voi värjätä ja kuositella uudelleen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *