This week i have mostly…

…done nothing. Siltä ainakin tuntuu. Alkuviikko meni keskiviikkoiseen merihistorian tenttiin lukiessa. Eilen tuli juhlistettua siipan syntymäpäivää portviinillä, herkuilla ja seurustelulla sekä elokuvan (Barry Lyndon) katselulla. Tänään on mennyt koko päivä kirjamessuilla.

Olen aloittanut punaista mohairneuletakin tekemistä, mutta en oikein tiedä, että pidänkö langasta. Jotenkin mohair tuntuu olevan liian pehmeää minulle. Ihan perusneuletakki langasta kuitenkin pitäisi syntyä. Haluaisin takkiin hieman vintagetyyliä, mitoitus tulee olemaan tiukka. Katsotaan, että miellyttääkö neule kun valmistuu, malli kun syntyy päässä sitämukaa kun neule valmistuu.;)

Luonnos punaista mohairvillatakkia varten:

Nappivaihtoehtoja neuletakkia varten. Nyt on varaa mistä valita, kun kävin ostamassa tämän.;)

Hihan alkua. Neulon tottakai taas suljettuna neuloksena.

You may also like

2 Comments

  1. Teen parhaillaan kaverille Kitten Mohairista tuollaista vintage-tyylistä villatakkia viimeisimmän Modan ohjeella. Siinä on hihoissa ja helmassa noin viiden cm:n koristeluviointi, muuten sileää.Hypistelin Kitteneitä kaupassa ja punainen oli jotenkin erilaatuisen oloista kuin muut värit, johtuisiko värjäyksestä. Kaverin takki on valkoinen ja itselle teen “sitten joskus” ruskean. Yllättävän vähän pölisevää mohairia. Ja neuleen pintakin on aika selkeää, ei liian karvaista minun makuuni.

  2. Modan villatakkia onkin tullut katsottua “sillä silmällä”, mutta itselleni eivät sovi pitsikuviot. En ajatellut katsoa muutenkaan ohjetta, koska pitkänä ihmisenä minulle i siitä ole paljon hyötyä. Mieluummin teen omasta päästä. ;)Kitten mohair ON ihana lanka, mutta en tiedä onko se oikein minulle sopiva, yleensä tykkään aika karkeista langoista, Kitten Mohair tuntuu jotenkin liian tyttömäiseltä. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.