Kekristä ja vähän muustakin

Viikonloppuna alkoi siis uusi vuosi, ainakin vanhan suomalaisen tavan mukaan. Kekriä juhlistettiin sopivilla antimilla ja retkillä Rapolan linnanvuorelle ja kalmistoon. Tästä vuodesta on tulossa lauantai-illan mukaan ainakin hyvin ruokaisa, juomaisa ja onnellinen. Sunnuntaina kotiin päästyämme nukuimmekin sitten 13 tuntia putkeen.

Kuva kekrin vietosta. Neidille mysteeri maistuu (TAAS):

Opaskirjojeni kokoelmani karttui Ilsan lahjottua minua ihanalla Miten saan sen oikean -opaskirjalla. Kirja on helmi 1950-luvulta ja sisältää neuvoja siihen, kuinka mies saadaan nalkkiin. Suurkiitokset vielä tytölle!

Käsityöosastossa tai opiskeluasioissa ei ole tapahtunut suurta edistystä viime viikolta. Punaisen mohairneuletakin kummatkin hihat ovat kasvaneet pituutta ja siskon käsineet ovat melkein valmiit.

Toinen periodi yliopistolla alkoi tänään, minulla ohjelmassa lähinnä kasvatustiedettä, merihistoriaa ja folkloristiikkaa. Työlistalla kolme esseetä ja parin viikon päästä kirjatentti. Näin alkuun siis.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.