Ei, hän ei ole blogikissa.

Tarinaa kuvien jälkeen…

Kuvien kissa ei ole oma blogikissani, vaan siskoni ja hänen avokkinsa mahtava kahdeksan kiloinen Julius-kissa. Blogiini herra pääsi siitä syystä, että eilen vieraillessani siskon luona jätin varomattomasti kaulahuivini, lapaseni ja hihattimeni roikkumaan eteisen pöytänä toimivan poljettavan Singerin päälle. Kun sisareni meni eteisessä käymään, niin Julius (alias Julle, alias Läski<-minun hetkeä.;)

You may also like

9 Comments

  1. Tuo oli varmasti pieni vinkki siskollesi, että alkaisi itsekin neuloa =) Minullakin on muuten poljettava singeri eteisen pöytänä! (ei ilmeisesti yhtä vanha kuin siskollasi)

  2. Ehkä mun pitäisi neuloa herralle oma neulepeitto, johon kääriytyneenä hän voisi päivätorkkujaan ottaa. Olisin varmaan sen jälkeen Juliuksen paras ystävä.;)Meillä on siskon kanssa hyvä työjako: Sisko suunnittelee ja valmistaa kauniita koruja lähinnä kivi-,lasi- ja muovihelmistä, minä taas puuhailen kaikkea muuta.;)

  3. Näyttääpäs Julle tyytyväiseltä! Katselin ensin kuvia että onpas siinä paks— siis iso kissa. Mutta jos se on kerta kahdeksankiloinen, on minun Oskukin sitten täysin saman kokoinen!Ja minullakin on muuten samanlainen Singeri.

  4. Siis, mitä, minäkö läski tai paksu??? Minullahan on vain suuret luut :) Villalle ja lampaalle tuoksuvat neuleet ovat mitä parhaimpia makuualustoja, niin iiiiihanan pehmeitä…T: Julius

  5. Mistäs Julius-herra on kotoisin? Ettei vain olisi maatilalta, jossa on ollut lampaita (tai ainakin niiden haju jäljellä). Ja varmaan vielä Virosta, kun eikös tuo villa ole sieltä. Kisu palaa lapsuuden turvalliseen olotilaan ja terapoi itseään villalla, kuten eräät muutkin ;) T. Lukuja vaille psykologi

  6. Julius on itse asiassa maatilalta, mutta ei Virosta vaan Savosta, Mikkelin läheltä. En tiedä, oliko hänen kotitalossaan lampaita, mutta villasta hän on aina saanut kicksejä: pienempänä yritti usein ‘tappaa’ villalapasia tai -sukkia puremalla ja potkittelemalla niitä. Nyt hän on kuitenkin jo ehtinyt kypsään kahdentoista vuoden ikään ja käyttäytyy (joskus) arvolleen sopivalla tavalla.

  7. Julius on saanut huomattavan keskustelun aikaan blogissani. Kuten Julius itse totesi, niin hän on luultavammin vain isoluinen. Pakkohan hänen on olla, kun hän on joutunut lämään dieettiruualla jo useamman vuoden!;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.