Elämän pieniä iloja

  1. Uudessa työpaikassani soi Classic FM, mikäs sen mukavampaa.
  2. Olen innostunut kirjoneuleista (taas vaihteeksi). Hinkuan Létt-lopista kaarrokevillapaitaa.
  3. Kuukauden päästä on joulu.
  4. Löysin vihdoin Huuto.netin kautta Kihlautuneiden kirjan, jota olen etsinyt kuukausia. Helmi vuodelta 1945 kertoo kuinka valmistua tulevaan avioelämään. Esittelen varmaan myöhemmin täälläkin parhaita paloja kirjasta.
  5. Pandora on tutustuttanut minut uuteen musiikkiin: Bif Naked on aivan loistava! Jos joku haluaa lahjoa minua kyseisen tyttösen uudella levyllä Superbeautifulmonster, niin olisi kovin ihastunut. Myös Scarlingin uusi levy So long Scarecrow olisi mukava saada, vaikkapa joululahjaksi. (Levyjä voi olla vähän nihkeää löytää Suomesta, siis luottokortilliset ihmiset, vinkvink!)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.