Minulle tuli joulu jo tänään

Sisareni raahasi minulle töihin laatikollisen Amazonilta saapuneita kirjoja. Harmi, että joudun kirjat maksamaankin.;) Sisareni kun lainasi jalomielisesti luottokorttiaan ostoksiini. Kirjojen hinnat ovat kuitenkin niin tajuttoman edulliset Suomen hintoihin verrattuna, ettei tuo tilauksen loppusumma päätä huimaa.

Kaikki kirjat olivat tällä kertaa neulomisaiheisia. Olisin halunnut myös muutaman pukuhistoria kirjan, mutta niiden tuleminen olisi kestänyt pari kuukautta. Nytkin kyllä tilauksella kesti luvatun kahden viikon sijaan kolme…

No, asiaan:

Tilasin viisi kirjaa: The Best of Lopi, Folk Socks,Knitting on the Road (Sock Patterns), Vintage Knits ja Alterknits kirjat. Olen ihan onnesta soikeana. Kaikki kirjat ovat hyviä, mutta hyödyllisin heti alkuun taitaa olla The Best of Lopi. Kunhan saan kaikki joululahjat tehtyä, punaisen neulepaidan ja harmaan (värjättävän) huivin valmiiksi, niin siirryn kaarrokeneuleeseen. Ainakin nyt suunnittelen niin. Kirja sisältää paljon erilaisia klassisia kaarrokepaitamalleja.

Sukkakirjat ovat ovat ihan peruskirjoja, ne ovat vain hyvä vahvistus kirjahyllyyn. ostin kummatkin, koska ne sai edullisesti yhdessä.;)

Alterknits on lähinnä täynnä kivoja kuvia ja hauskoja ideoita, ei niinkään ohjeita. Toisaalta minähän en ohjeita kaipaa, kun on jaksa niitä kuitenkaan seurata. Kirjassa on myös se hyvä puoli, että se on jotenkin luksusmaisen oloinen. On oikein ilo katsella tuollaista kirjaa!

Tämän tyyppisiä nyöritysjuttuja olen kaavaillut sukkiin. Voisihan niiden pariksi tehdä myös käsien lämmittimet. Pitäisi varmaan kans hankkia tuollainen marsu sylitettäväksi.

Silkkinauhoja riippumassa jakussa. Iihanan tyttömäistä!

En ole oikein ennen itse ollut innostunut huovutetuista laukuista, mutta tämä on kyllä ihan supernätti:

Sokerina pohjalla on Vintage Knits. Kirjassa on kymmenen mallia, joiden tyylisiä neuleita haluaisin.

Jos olisin pieni ranskatar, tekisin jotain tällaista:

…mutta koska olen iso suometar, niin teen varmaankin jotain tämän kaltaista:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.