Synttärit!

Eli tämä tyttö täyttää 26-vuotta tänään. Tai kai sitä naiseksi pitäisi jo itseään tämän ikäisenä kutsua. ;) Syntymäpäiväni kunniaksi kauniita kuvia mummon matonkuteista:

Syntymäpäivä menee työn merkeissä ja iltaisella pitäisi mennä katsomaan Liikkuva Linna ilman ärsyttävää suomalais-dubbausta. Viime yönä jäi kuitenkin unet vähiin, saattaa siis olla, että juhlistan synttäriäni viinipullolla ihan kotisohvalla. Huomenna tulee meidän klaanimme (lue: lähisuku) juhlistamaan vanhenemistani kahvin ja pullan merkeissä.

Eilen aloitin vaaleanpunavalkoisen-projektin vaikeimman osuuden. Tai tajusin vaiheen vaikeuden vasta, kun olin purkanut villatakin helman kaksi kertaa. Miten mittaaminen voi oikeasti olla niin vaikeaa?! Se siitä saa, kun ei käytä minkäänlaisia ohjeita, vaan yrittää mittailla vanhoihin villatakkeihinsa. Nyt villatakin helmaa on jo noin 15 senttiä kasassa.

You may also like

11 Comments

  1. Heips ja onnittelut. Ihastuin noihin sun pitkiin punaisiin sukkiin ja sukkanauhaan. Onko se nauha ihan vaan reiden ympäri vai sukkanauhaliivi-virityksellä?Ja millainen sun kietaisusta on tulossa?

  2. Kiitos onnitteluista!Sukkanauhat ovat vain ihan reiden ympäri, itseasiassa tein ne ylipolven -sukkia varten joiden kanssa ei voi käyttää sukkanauhaliiviä. Nuo punaiset sukat ovat kyllä niin pitkät, että niiden kanssa voi käyttää liiviäkin.Kietaisuneule on vasta ideana pääni sisällä. ;)

  3. Onneksi olkoon. :) Sukkanauha oli muuten ovela keksintö, mulla on niin jyrkästi nilkkaa kohti kapenevat jalat (lue jotta “jumalattoman paksut pohkeet ja reidet”) että pitkät sukat valuu…

  4. Hyvää syntymäpäivää!. Ok, matonkuteet on ihania, mutta toivottavasti saat jotain muutakin. Virtuaalinen kukkapuketti täältä!

Leave a Reply

Your email address will not be published.