Opetusharjoittelusta

Opetusharjoittelu peruskoulussa loppuu viikon päästä ja sen jälkeen ajattelin nukkua kaksi viikkoa putkeen… Mutta eihän se käy, aikuisopetusharjoittelu alkaa jo helmikuussa ja jossain vaiheessa pitäisi kasvatustieteen prosemmakin saada valmiiksi. Onneksi en ottanut tällä keväälle kovinkaan paljon muita opintoja, muuten vaipuisin epätoivoon. Ja vaikka töitä opintojen lisäksi ei kovin paljon ole, työ vie kuitenkin suuren osan “opiskeluvapaasta ajasta”. Koko ajan väsyttää ja tekee mieli suklaata ja kolaa.

Ensimmäinen pidempi opetusharjoittelu peruskoulussa on kuitenkin mennyt yllättävän hyvin. Eilen oli tunnilla ensimmäistä kertaa rauhallinen olo, en jännittänyt yhtään. Toivottavasti olo jatkuu tänään.

You may also like

3 Comments

  1. :) ootahan kun pääset töihin, sit se jännitys ja kiristys johtuu tod näk ihan jostain muusta. Nimim. juuri töistä tullut kahvia äänijänteilleen tarjoava teknisen työn opettaja.On muuten kiitollinen aine, käsityö, opettaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *