Virkattu sydän ja Kirin alku

Tässäpä tämä virkatun sydämen ohje. Kannattaa otta huomioon, että ohjeen on tehnyt ihminen, joka ei tee yleensä mitään ohjeista, ainakaan käsitöitä. Sydänlaukunkin sydämissä on suuriakin eroja silmukkamäärien suhteen. En siis ota vastuuta yhtään mistään. ;)

Ainoa kokonaan ohjeesta tekemäni neuletyö on Roosa-huivi. Eilen kuitenkin aloitin hirveän jahkaamisen jälkeen Kirin tekemisen. Materiaalina on viime lauantaina hankkimani violetinsininen kidmohair, joka on ihan JÄRKYTTÄVÄN ohutta, 250 metriä/25 grammaa. Alkuhankaluuksien jälkeen työ on kuitenkin alkanut sujua. Mallikerta on oikeastaan todella helppo. Ainoa mikä ahdistaa on se, että kidmohair ei todellakaan halua purkautua. Virheitä ei siis kannattaisi tehdä ollenkaan… (Niitä on huivissa jo ainakin yksi).

You may also like

5 Comments

  1. Kiitos sydämen ohjeesta, kyllä tuosta hyvin idea selviää. Täytyy kokeilla.Kiri oli tosiaan yllättävän helppo, hetki piti miettiä miten päin aloitus tulee, mutta sitten menikin ulkomuistista. Kaunista tulee noin ohuella langalla.

  2. Hei,mistä löysit tuon Kid Mohairin – jostain pääkaupunkiseudulta ilmeisesti? Ihanan näköistä lankaa ja Kiri on tosi kaunis ohje.

  3. Mohair on Sypressistä (Unioninkatu 27), lankaa on tällä hetkellä liikkeessä violetinsinisenä, pinkkinä ja tomaatinpunaisena. Lankakartta on kuitenkin laaja, kannattaa kysyä, että ollaanko muita värejä tilaamassa jossain vaiheessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *