Viiniä, lautanauha-pähkäilyä ja hiirenpesä

Viikonloppu on mennyt lataillessa omia akkuja. Miten kaksi päivää voikaan mennä noin nopeaan? Eilinen kului tosin hieman hitaalla, kun perjantaina innostuimme nauttimaan punaviiniä ehkä hieman liikaakin. Suosikkimme Versus on muuten halventunut Alkossa yli euron! Hinta on nyt vain 5,50. Hintaluokassaan Versus on ylivoimainen, mukavan vahva ja mausteinen.

Eilen sain lähinnä päätettyä lautanauhan mallin ja luotua loimen. Sen jälkeen tajusin, että haluankin toisen näköisen nauhan. Eli pitäisi luoda pari loimilankaa punaista lisää joukkoon ja poistaa valkoisia saman verran… Hermo meinasi mennä, kun en saanut värejä päätettyä. Sitten lepuuttelinkin hermojani Kirin parissa. Toinen kerä ei ole vielä lopussa, mutta edistyksen kyllä huomaa.

Tänään tuli vierailtua vanhempien luona koko sisarusparven voimin. Hysteeristä nauramista aiheutti varsinkin sisareni toisesta luistimesta löytynyt hiirenpesä. Hiiri-äiti oli varmaankin pitänyt sisareni luistimia erityisen hyvänä pesäpaikkana, luistimia kun säilytetään ulkovarastossa.;) Minä sitten urhoollisesti tyhjensin luistimesta kepillä pesänrakennusaineet ja hiirenpapanat. Onni onnettomuudessa oli se, että sisareni luistimista saa sisäpehmusteet irti, pehmusteet pystyi siis laittamaan erikseen likoamaan etikkaveteen. Toivottavasti hiirenkakan haju lähtee, etikan vieno haju olisi kyllä paljon siedettävämpi, ainakin sisareni mielestä. Minun luistimeni olivat aivan kunnossa ja toinpa ne sitten kotiin mukanani. Jos pääsisi ensi viikolla testailemaan “omaa” luistinrataa, joka sijaitsee 50 metrin päästä ulko-ovelta.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.