Mielitty mainostaa

Huomenna ne siis alkavat, Naisten joulumessut.

Minut ja sisareni läytää salista F paikalta 72 (tismalleen sama paikka kuin viime vuonnakin). Messut ovat avoinna keskiviikosta sunnuntaihin (5.-9.12.) joka päivä klo 10-18.

Minun puoleni pöytää täyttyy valokuvalapasista, rintarosseista, baskereista ja uudesta aluevaltauksestani: Kankaisista kukkaroista ja meikkipusseista.

Nappikermakakku- ja Nappimörkö -rossitkin ovat paikalla:

Kaikkia tuotteita ei ole kovin paljon, koska en vain ole ehtinyt tehdä juttuja niin paljon kuin olisin halunnut. Mutta eiköhän rosseja ja lapasia ainakin riitä.

Sisäänpääsymaksu messuille on aikuisilta 4€. Messuille kannattaa varata käteistä rahaa mukaan, sisätiloissa ei ole pankkiautomaattia ja useimmille myyjille (myös meille) voi maksaa vain käteisellä.

You may also like

10 Comments

  1. mäpäs aattelin kiilata paikalle jo huomenna ;) Messut oli viime vuonna ainakin ihanat ja epäilenpä että sama pätee tähänkin vuoteen.

  2. Toivottavasti jotain on jäljellä vielä perjantaina – suunnittelen silloin tekeväni joulumyyjäiskierroksen Helsingissä (ja ehkä jopa Hämeenlinnassa). Onneksi pääsen arkipäivänä, viikonloppuisin varsinkin naisten joulumessut ovat ihan tukossa. Tällä kertaa kyllä tulenkin paikalle lähinnä teidän pöydän takia, muuten tuntuu, että olen nähnyt niin tarkkaan kaiken, mitä sieltä löytyy (toki aina on uusiakin myyjiä).Menestyksekkäitä myyjäisiä!

  3. Voi vitsin pitsi, mulle osuu viisurileikkaus just tänään mutta enköhän sunnuntaihin mennessä jo tokene. Toivottavasti… :D

  4. Heissan!Seikkailin netissä etsimässä historian elävöittämistä ja eksyin lopulta tähän blogiin. Silmääni osui myös hätäisesti vilkaistuna kysymys siitä, että eikä 1700-lukua elävöitetä esim. Suomenlinnassa? Tähänpä vastaan että kyllä elävöitetään ja tullaan elävöittämään. Itse olen mm. 1700-luku harrastaja joka leireilee ajanmukaisesti kesäisin ja osallistuu kaiken maailman häppeninkeihin, missä nyt voi käyttää vaatetusta 1700-luvun alusta 1800-luvun loppuun. Harmikseni voin todeta, etten ole aiemmin etsiskellyt historian harrastajia netistä jotka olisivat kiinnostuneita pukujen sun muiden ompelusta. Käypä tutustumassa seuraavilla sivuilla: http://www.pixelpress.fi/hwwja sieltä löytyy myöskin keskustelufoorumi.Minut löytää myös sieltä.Terveisin,Mademoiselle Tirbukps. Naisten messuilla en ole koskaan käynyt, mutta jos saan aikaiseksi, niin voisin tulla piipahtamaan ja ehkäpä jopa esittäytymään kun tuossa oli ilmiannettu osasto josta sinut löytää…

  5. Hei, tuollaisesta toiminnasta olisin todella kiinnostunut! Nyt ei ole pariin viikkoon messukiireiden takia mahdollisuutta tutustua keskustelufoorumiin, mutta minusta olisi mielenkiintoista esimerkiksi ihan livenä osallistua “ompeluseuroihin” ja pohtia esimerkiksi pukujen kaavoittamisia ja kangasvalintoja. Olen tosin aika noviisi 1700-luvun suhteen, mutta Riitta Pylkkäsen Säätyläisnaisen pukeutuminen Suomessa 1700-luvulla kuuluu lempiopuksiini. Kiitos vinkistä!Ja messuilla saa tulla piipahtamaan, vaikka sillä ei olekaan mitään tekemistä historian kanssa.:)

  6. Kivat oli messut kun eilen kävin. Jehna vain kun on niin iso pää, ettei baskerit mahdu. Onneksi sentään parit rintarossit löytyi ;)

  7. Ah, se olit sinä.:) Pitänee tehdä vähän isompaakin baskerimallia jossain vaiheessa. Toivottavasti rintarossit kuitenkin lämmittävät mieltä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *