Kissalle liivi….

eiku kukkaro… Eiku

Eli tekeillä oleva valkoinen huivi on muuttanut muotoaan jo pari kertaa. Edellisestä postauksessa käy ilmi, että aloitin ainaoikealla neuleella. Se ei kuitenkaan mielestäni näyttänyt kauniilta, siksipä purin sen ja aloitin sileää neuletta. Noh, sekään ei näyttänyt hyvältä ja langat tuntuivat suoraan sanottuna huutavan sopimattomuuttaan neulokseen. Kyllä, langat puhuvat minulle, kuten myös monelle muullekin neulojalle (esimerkiksi täällä). Tai useimmiten langat kyllä huutelevat/huutavat/kirkuvat minulle aika vaativastikin….;)

Tänään sitten keksin, että minäpä teenkin huivin virkkamaalla ympyröistä. Näin huivista tulee selkeän näköinen. Tai ei ehkä selkeän näköinen, mutta sellainen hauras ja romanttinen. Jotkut ympyrät näyttävät mielestäni aivan meduusoilta.;)

Päivän kohokohta oli iltapäivällä tullut Perheen musta lammas -suomifilmi. Mainio, vaikka olen nähnyt sen ennenkin.

You may also like

2 Comments

  1. Noi pyörylät on just oikeita..herkkiä ja romattisia. Minuakin keskiviikon suomi-filmit kovasti ihastuttavat. Suosikkini komedia-puolella oli pitkään Kaunis Veera, jonka näin ainakin kolme kertaa. Oudot on huvit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.