Lisää virkattuja ympyröitä

Valkoinen huivi -projekti jatkuu:

Vielä parikymmentä ympyrää pitäisi jaksaa virkata. Ympyröiden yhteen kiinnittämisessä saattaa tulla samanlaisia ongelmia kuin sydänlaukun kanssa…

Viikonloppuna luin Anna Gavaldan uusimman kirjan Kimpassa. Ja olen edelleen täpinöissä kirjasta! Jos Amélie-elokuvalle pitäisi etsiä kaksonen kirjamaailmasta, niin se olisi varmaankin Kimpassa. Maltan tuskin odottaa kirjailijattaren seuraavaa suomennosta.

Odotan edelleen inspiraatiota ompelemiseen. Työpöydän vieressä majailee kasa kankaita, joista pitäisi syntyä hameita ja pusero. Typerää valittaa, ettei ole kivoja vaatteita, kun on kuitenkin kivoja kankaita, joista niitä kivoja vaatteita voisi itse tehdä.

Hame- ja puserokankaita:

You may also like

3 Comments

  1. Minäkin luin jokin aika sitten tuon Kimpassa-kirjan. Tykkäsin. Mummoja on alkanut vilisemään näissä nykykirjoissa. Viime viikolla luin Tony Parsonsin Onnen kiertotien ja siinäkin päähenkilön mummolla oli tärkeä osa. Itku tuli silmään tuota Parsonsin kirjaa lukiessa, koska tuli ikävä omaa jo 23 vuotta sitten kuollutta mummoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.