Valkoisia asioita

Elna-laukku:

Valkoinen kausi jatkuu. Elna-huiviin eivät menneet kaikki valkoiset langat, siksipä tein lopuista laukun (tai vähän fuskasin, piti lisäksi ottaa käyttöön Novita Spix-efektilanka, jota ostin muutama vuosi sitten halvalla muutaman 25 gramman kerän). Eli kun kuvassa näyttää laukusta roikkuvan langanpätkiä, ne eivät ole päättelemättömiä lankoja vaan Spix-efektilankaa.

Laukku on vuoritettu, sen voi sulkea napilla ja koristekukat ovat kaikki irroitettavia. Niitä voi siis käyttää myös rintaneuloina tai baskerin koristeena tms. Laukun hihna on kanttinauhaa. Laukku on juuri sen kokoinen, että sinne saa kukkaron, kännykän, avaimet, nenäliinat, huulirasvan ja vaikkapa pienen suklaapatukan. Mitä muuta tyttö tarvitseekaan?

Flunssa on melkein väistynyt ja pystyin tänään keskittymään prosemmankin tekoon.

Suosittelen seuraavia:

  1. Tänään alkoi TV 1:llä “Maan povesta – Suomen arkeologiaa” -niminen sarja. Suosittelen lämpimästi kyseistä sarjaa.
  2. Sain luettua tänään loppuun Erik Wahlströmin kirjan Tanssiva pappi. Kirja kertoo kansakoulumme isästä, Uno Cygnaeuksesta. Romaani on vähintäänkin erikoinen tulkinta Cygnaeuksen elämästä, mutta suosittelen kirjaa joka tapauksessa.

You may also like

3 Comments

  1. Tuo toppi on kyllä nätti. Jotain vähän saman tyyppistä olen kyllä kesäksi miettinyt, en tosin ihan noin reikäistä mallia.Sain nyt vähäksi aikaa tarpeeksi virkkaamisesta.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *