Unia

Näin viime yönä unta, että löysin luotto-olkalaukustani* mustan mopsin ja päätin pitää sen. Kummallisinta on, että aina kun kurkistelin laukkuun, mopsi vain tapitti minua tyytyväisenä. Mitäköhän unientulkitsijat sanoisivat tästä? Tällaista unta ei kai saa väännettyä alitajuiseksi eroottiseksi fantasiaksi? Kaikkien unienselityskirjojen mukaan kun KAIKKI asiat symboloivat jotain eroottista.

Käsityöt eivät edisty. On liian kiire. Ahdistaa. Päässä on noin ziljoona ideaa, joita ei pääse toteuttamaan.

Se sijaan voin teitä kaikkia valistaa loistavalla musiikkikokoonpanolla: Tenhi on julkaissut uuden levyn, Maaäet. Saman poppoon toinen musiikillinen projekti Harmaa on myös kuuntelemisen arvoinen. Olen fani.

* Luottolaukkuni on sellainen valtavan kokoinen tummanruskea mokkanahkainen laukku, jonne kaikki tavarat aina hukkuvat.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *