Himalaya -huivi oli ja meni

Himalaya-lanka on osoittautunut kovin vaikeaksi langaksi ulkonäöllisen ihanuutensa lisäksi. Tein eilen Himalaya-silkkilangasta suunnittelemani topin sijaan huivin:

Pinta on ihanaa:

MUTTA huivista tuli tyhmä, joten purin sen jahkailun jälkeen. Saa nähdä miten kamppailu jatkuu ja kuka voittaa seuraavan erän.

Tänään taisin saada kaupungilla flaneerauksen seurauksena raitisilmamyrkytyksen. Oli PAKKO ottaa kahden tunnin päiväunet päästyämme kotiin. Päivästä lisää myöhemmin.

You may also like

7 Comments

  1. Hm, tuo lanka sanoo ettei se ole parhaimmillaan neulepintana. Ehkäpä pikemminkin surrealistinen neuletoppi jostakin muusta langasta, johon päälle ommellaan vyyhti Himalajaa…

  2. Niin, tai sitten sileänä pintana.Oli kuitenkin harmi että menit purkamaan. Ihan hyvältä se näytti, kuvassa ainakin.

  3. Tuolta se tuli, ja tonne se meni. *osoittaa lankakerää*Ihanan näköinen pinta, huivina kuitenkin aika.. miten nyt sainoisi, pieni? ;)

  4. Ei se vain toiminut… Olen muutaman kerran haksahtanut ostamaan lankaa, joka näyttää hyvältä vain lankana. Tietysti tuota voisi ommella “kankaaksi” esim. katoavan kalvon kanssa, mutta… eilen jo aloitin uuden projektin langasta, ja nyt juttu näyttää mielekkäämmältä

Leave a Reply

Your email address will not be published.