Italia, raportti 1

Ilmoittelen vain, etta hengissa ollaan!

Internet-kahviloita ei Pesarosta olla loydetty (paitsi yksi todella omituinen, jossa internetin lisaksi saa lavistyksia). Nyt Firenzessa, joka jarkyttaa turistimaarallaan! Mitaan tallaista en ole ennen kokenut.

Hyvaa ruokaa ja juomaa on tullut nautittua, budjetissa pysyttya. Urbinossa kavimme eilen, sinne taytyy paasta uudelleen. Pesaro ja hotellimme ovat yllattaneet iloisesti. Onneksi on yli puolet matkasta viela jaljella!

You may also like

4 Comments

  1. Se Urbino on tosiaan hieno paikka! Minulla vain liittyy siihen sellainenkin ristiriitainen muisto, että olimme siellä ihan ylhäällä syömässä, niin iski aivan kauhea ukonilma. Kaikui aika hienosti kaiken sen kiven ja ympäröivien vuorten (?) ansiosta ;)Italia on muutenkin mielestäni ah, niin ihana paikka. Mutta kun meillä on nyt pikkuneiti, niin voipi olla, että joku vuosi vierähtää ennen kuin sinne pääsee uudelleen. Huohhh…Nauttikaa ja pitäkää hauskaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.