Ikeasta ja ruuasta

Eilen vierailimme Ikeassa siipan kanssa. Vihdoin puolen vuoden jahkailun jälkeen saimme kylpyhuoneeseen kauniin pajuisen pyykkikorin. Hairahduimme ostamaan myös kasan kynttilöitä ja minä myös joululahjuksiksi menevää tavaraa. Kerrankin pysyin kangasosastolla tiukkana ja en ostanut yhtään mitään, vaikka ihania kankaita kyllä bongasin.

Siippani taitaa olla ainoa tuntemistani miehistä, joka oikeasti tykkää Ikeassa pyörimisestä. Hänellä ei tunnu olevan kiire sieltä mihinkään ja saan rauhassa pähkäillä kuinka monta touksukynttilää tarvitsisinkaan. Eilisellä Ikea-reissulla siippani valitti ainoastaan Ikean hotdogeista, ne kun ovat kuulemma liian pieniä. ;) Itse olen sitä mieltä, että jos hotdog ja juoma maksavat yhteensä 1,20€, niin silloin ei kannata odottaa suurta gourmet-annosta.;)

Vaikka joku vihjasikin, että makean syöminen kannattaisi jättää viikonloppuun, niin karkkikuuri tuntuu jatkuvan. Hävettää kirjoittaa kahden viime päivän syömiset tänne. Ruuan määrän ja laadun perusteella voisi kuvitella, että painan vähintään 120 kiloa.

Eilisen syömiset:

Multivita Pore, vähäkalorista mansikkakeittoa lasillinen, 2 palaa joululimppua voimariinilla, fetajuusto -pasteija (fetaa tosin pasteijassa ei ollut liiemmältä), luumu-Bona, cola lightia, kupillinen teetä, 100 grammaa geisha-suklaata, Ikean hotdog, sokeroitua puolukkamehua iso lasillinen, sokeroitua seljankukkamehua lasillinen.

Toissapäivän syömiset:

Multivita Pore, vähäkalorista mansikkakeittoa lasillinen, 2 palaa joululimppua voimariinilla, vadelma trip-mehu, bebe-leivos, lihapiirakka, 3/4 francescana -pizzaa, tuoppi olutta, lasillinen portviiniä.

You may also like

2 Comments

  1. Hyvä siippa! Yksi miehenvalintakriitereistä kuuluisi olla tuo ikeassa ynnä muualla pyörimiskyky…Itse en ole kyllä tätä huomioinut lainkaan ;) Saisinkohan miekin kuria syömistouhuihini jos alkaisin blogisani luetella… en kyllä taia kehdata. On tullu syötyä ihan kauheesti.

  2. Hmm.. miksi kirjaat ylös syömisiäsi? Kyselee utelias.P.S. Syömisesi ovat tosi vähäisiä ainakin minun mittapuuni mukaan, enkä paina lähellekään 120 kiloa..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *