Keltainen neuletakki vaiheessa

Eilen Euroviisu-finaalin siivittämänä sain keltaisen neuletakin neulomisosuuden valmiiksi. Takista ei tullut muodoltaan ihan niin kiva kuin ajattelin: Vartalokavennukset eivät täysin onnistuneet. Tosin toivon, että saan jotain pelastettua modaamalla takkia hieman.

Päädyin pohtimaan neuletakkiin kankaista vyötä, jossa olisi kuvan koristeellinen solki, pohjana raitakangasta tai valkaisematonta lakanakangasta ja koristeena erilaisia pitsejä. Täytynee nukkua yön yli ennen kuin vyötä alan väsätä. Nappiasiakin mietityttää. Varastostoistani ei tietenkään löydy täydellisiä nappeja takkiin, joten täytyy säveltää. Vaihtoehtoina ovat melkein takin väriset puolipyöreät kantanapit tai kevyet luiset (tai paperimassasta tehdyt?) valkoiset napit. Tämänkin asian jätän hautumaan huomiseen.

Tänään oli mukava päivä: Aamua vietettiin kiireettömästi kotona, iltapäivä kului rattoisasti vanhempien luona äitienpäivää viettäen. Ulkona oli ihana ilma, taivaltaessani Vantaan puolelle haistoin juuri leikatun ruohon, grilliruuan ja nokkosen. Kovaääninen satakieli aloitti laulukautensa eilen illalla. Vuoden paras aika on täällä nyt.

You may also like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *