Messupäivitystä osa 1

Ajattelin aluksi, että teen messuraportin vasta messujen jälkeen, mutta koska tänään oli niin kivaa, niin ajattelin päivittääkin tänään.;) Ihmisiä oli messuilla tänään kiitettävästi, mutta tottakai enemmänkin väkeä saisi aina olla. Muutama tuttukin kävi moikkaamassa ja ostoksilla, kiitos siitä.

Naisten joulumessuilla on tajuttu, että myyntipöytiä ei kannata laittaa kovin tiuhaan. Tunnelma on siis paljon väljempi kuin syyskuussa olleilla Kädentaito -messuilla. Muutenkin tunnelma messuilla on mielestäni todella mukava. On kiva olla kaksistaan siskon kanssa myymässä, ei tule tylsää, kun on juttukaveri hiljaisiksi hetkiksi.

Messuilla ehti neuloakin, tänään neuloin 2,5 lapasta.

Kuva on tosin lavastettu, se on otettu heti aamulla.;)

Meidän messupöytämme:

Minun osani pöydästä:

You may also like

14 Comments

  1. kauniita ja yksilöllisiä käsitöitä sinulla myynnissä!kerroit aiemmin että olet huovuttanut huiveja kevyesti, käsin vaiko ehkä koneessa?hyvää messu myyntiä toivottaen päivii.

  2. Kiitos!Juu, voi kun kaikki myytäisiinkin pois ennen maanantaita.;) En kuitenkaan usko tuollaiseen menekkiin.Huovutan aina käsin, pesukoneessa olen saanut aikaiseksi vain koppuroita, jotka kelpaisivat enintään kiviksi.

  3. Kävimme mieheni kanssa lauantaina messuilla ja bongasinpa sinutkin. Ujoilijana en kuitenkaan kehdannut ilmaista itseäni. Ihania käsitöitä ja uskon kyllä, että saatte ne kaikki myytyä keskiviikkoon mennessä. :o)

  4. voi harmi kun en kerkeä Helsinkiin viikonlopuksi; messuilla on aina niin kivaa! Ihanalta ja houkuttelevalta näytttää teidän pöytä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *