Vihreää

Vihreä kauluri valmistui:

Zamioculcaksen uudet versot halusivat myös kuvaan. Kun kerran ei ole lemmikkejä, pitää kuvata huonekasveja.:)

Materiaaleina käytin jämälankoja: paksua Pirkkalankaa, Colinetten lankoja, Kamenaa. Kaulurista ei tullut niin kiva kuin ajattelin, se on vähän liian hipihtävä (vai onko se hipahtava?) minun makuuni. Eipä tästä työstä ole mitään muuta erityistä sanottavaa, jota en olisi sanonut jo tässä postauksessa. Nyt voisi siirtyä tekemään jotain muuta kuin kaulureita.

Ja Satu H:lta ja Sannilta sain seuraavan arvosanan:

The rules:

By accepting this Excellent Blog Award, you have to award it to

10 more people whose blogs you find Excellent Award worthy.

You can give it to as many people as you want but please award at least 10.

Thank you out there for having such great blogs and being such great friends!

You deserve this! Feel free to award people who have already been awarded…

Olen todella huono laittamaan tällaisia eteenpäin. Mutta seuraavassa omia suosikkejani ei missään järjestyksessä ja ilman mitään perusteluja:

Annikin blogi

Scaredy-Cat

Isomunainen ystäväni

Ajan sirpaleet

Ihana arki

Sillä mennään mitä on

Oola-laa!

Hallituskatu

Tilli Mössönpoika ja muita ihania

Vintage Living

You may also like

20 Comments

 1. Olen mykistynyt – Ei ole sellaista päivää, jota nimitys ei kruunaisi! Kiitos saamastani huomionosoitukseta, tämä saa minut pitämään huolta näppäimistöstäni entistä paremmin!

 2. Hei!Ja kiitokset taas huiviohjeesta. Sain taas aikaiseksi ihastuttavan huivin ohjeellasi.Kaulurit näyttävät myös kivoilta. Tosin vaatinevat tosiaan pitkää kaulaa näyttääkseen kauniilta.

 3. Tuo kauluri!!!! Lilavihreää!!! Iiihiiihiiihhiiihhhiiihhhiiihhh! Ja vielä kerran: Iiiihhhhhh!!!!! ;)Ja kiitos huomionosoituksestasi. Ihan tässä flunssapallo liikuttuu.

 4. Norppa, sun jutut ovat niin viihdyttäviä!Laura, kivaa. Tsekkasinkin jo aikaansaannoksesi, ihanan värinen. Tällaiselle kirahvikaulaiselle kaulurin sopivat hyvin.:)Oola, mietin tässä vielä sopiiko tuo kauluri mulle. Saat koklata ensi kerralla kun tulet käymään, saattaa ainakin värien puolesta sopia sulle paljon paremmin. Parantele!

 5. Näemmä olen ihan hipahtava, mutta tuo kauluri on iiiiiiiihana!! Tänne! Jooo! Kiltti!*kuopii maata ja heiluttaa häntäänsä innokkaan sympaattisesti kaulurin vuoksi*

 6. Olisko se “hippa-hipahtava, hippi-hipihtävä”, erottelun vuoksi? Hmm.. meillä on rippi-ripIttää, mutta tippi-tipAta, kippi-kipAta.. Tää on nyt paha.Olisiko tuollaista kauluria mahdollista tilata?

 7. Luinelen, no tämä on just tätä, kaikilla on omat lempivärit.:)Muusikotar, siis haluaisitko ihan tuon ko. kaulurin? Laita mulle facebookin/mailin kautta viestiä.Apina, no just, kun ei oma kielikorva sano tuossa suhteessa mitään. Hipahtava kun voisi tarkoittaa “bilekäyttöön sopivaa”. NIIN vaikeaa. Voi tuollaisen tilata, mut en lupaa mitään seuraavaan kolmeen viikkoon. Ois niinku tuo gradu tuossa väännettävänä. Köh.

 8. Monna, “hippimäinen” olisi “täysin hippi”. “Hipihtävä” on taas vain “hieman hippimäinen”. Suomen kielellä leikkiminen on kivaa.Mademoiselle, ihan syyttä. Olette hyvin viihdyttävä!

 9. Kiitos paljon arvosanasta! Ensimmäinen laatuaan ja hieman kyllä ihmettelen millä perusteilla :D Nuo minun käsityöt nyt ei ainakaan laadulla vielä ole pilattu. Mutta kiitos kaunis, piristi päivää kovasti!

 10. Ei todellakaan mitään kiirettä, tee vaikka väitöskirjakin ensin.Mutta jos joskus ehdit mulle kauluria, niin kerro sit niin hommaan langat ja neuvotellaan hinnasta! Mulle ei mitään säädyttömiä hippivirityksiä. Olen kunnianarvoisa lyhytkaulainen kansalainen. Mustaa ja harmaata.

 11. Helmineiti, mä vaan tykkään sun blogista.:)Apina, jos et halua kauluria jostain ihan spesiaalilangoista, niin kyllä multa erilaisia mustia ja harmaita löytyy. Voit katsella, kun tulet käymään.

 12. Vähän riippuu tehtävänannosta ja materiaalitoiveista jne. Tosin ennen gradun saamista valmiiksi en tee yhtään mitään. Sitten voi palata asiaan.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.