Messuilmoitus

Loppuviikkona ei murjoteta kotona, vaan lähdetään Naisten Joulumessuille Wanhaan Satamaan! Messuilla on monta salillista myyntipöytiä ja tuotevalikoimaa riittää villasukista sinappiin ja lastenvaatteista koruihin. Tapahtuma alkaa tänään keskiviikkona ja jatkuu sunnuntaihin asti. Itsenäisyyspäivänäkin messut ovat avoinna. Sisäänpääsy maksaa neljä euroa aikuisilta ja lapsilta 0/1 euroa.

Osallistun messuille kolmatta kertaa ja myyntipöytäni löytää tutulta paikalta, F-salista (paikka 72). Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia rintarosseja, kukkaroita, avaimenperiä, lapasia, baskereita jne.

Vinkkinä: suurimmalle osalle myyjistä (myös minulle) maksuvälineeksi käy vain käteinen, Wanhassa Satamassa ei ole Otto-automaattia, eli kannattaa varautua, jos ostoksia harkitsee tekevänsä.

Tervetuloa!

You may also like

1 Comment

  1. Mr. Kinzinger has perfected one skill that Mrs. Rohl did not display in the debate. Mr. Kinzinger is expert and using a lot of words in such a way that he does not actually answer the question that was asked. Mrs. Rohl gives us direct, to the point and honest answers instead of dancing around the question or attacking her opponent for something entirely different. I am voting for Wanda Rohl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.