Lomaa

Muutama postaus on viime aikoina tullut aloitettua. Mutta kun ei ole asiaa, niin ei ole. Aivot ovat tyhjäkäynnillä, samoin kädet. Ei synny mitään. Näitäkin aikoja varmaankin joskus tarvitaan, mutta enpä muista milloin viimeksi tällaista olisin kokenut. Nautin kesästä ja olen hunningolla. Kaikki on ihansama. Palailen blogin pariin, kunhan jotain asiaa tulee. Nyt pidän pientä taukoa.

Mutta menkää katsomaan mitä PullerinaBamps kirjoittaa ja piirtää. Ja lukekaan Stieg Larssonin dekkarit, jos ette niitä vielä ole lukaisseet.

[Seuraava postaus kuitenkin tulee ihan just heti huomenna, kun tällaista kirjoittelen. Palailen blogiin viimeistään elokuulla.]

You may also like

12 Comments

 1. Minäkin sain inspistä tuosta sun pyöräilystäsi. Olen harrastanut sauvakävelyä 10 vuotta noin 6:n km:n lenkkejä, ei joka päivä. Nyt kun ei oikein onnistu tuo kävely , niin olen ajatellut siirtyä pyöräilyyn. Pitää siis vaan tehdä pitkiä tai useita lyhkäsiä lenkkejä.
  Mukavaa kesänjatkoa.

 2. Stieg Larssonista sen verran kehuja, että viime kesänä luin hänen kolme dekkariaan melkein kertaistumalta (hieman liiottelua, koska kirjojen kokonaissivumäärä lienee jotain 1700 sivun paikkeilla). Todella addiktoivaa kerrontaa. Suosittelen myös!

 3. Loistavaa! Juuri tuo "ihan sama" on loman tarkoitus. :) Loma ja kesä on lyhyt – loppuvuosi kuitenkin pitkä ja tuottelias. Ihminen tarvitsee myös hieman vapaata, itsestään ;)

 4. Stieg Larssonin uusinta kirjaa olen lukenut pari päivää ja tänään menen nukkumaan vasta kun olen saanut sen loppuun. Yllättävän hyviä kirjoja. Juuri minun makuun.

 5. Hei,
  Itsekin olen täällä blogimaailmassa hengaillut vuodesta 2005 ja ymmärrän tunteesi täysin.En kuitenkaan usko että asiat loppuvat – joskus vain loppuu huvitus ja todella kun siitä tekee julkisen niin energiaa oitis vapautuu ja asiaa onkin vaikka kuinka.

 6. Hei,Itsekin olen täällä blogimaailmassa hengaillut vuodesta 2005 ja ymmärrän tunteesi täysin.En kuitenkaan usko että asiat loppuvat – joskus vain loppuu huvitus ja todella kun siitä tekee julkisen niin energiaa oitis vapautuu ja asiaa onkin vaikka kuinka.

 7. Leppoisaa kesän jatkoa täältäkin yhdeltä tyhjäaivolta, joka on nautiskellut pelkästään mukavien ajankulujen kanssa ;)

 8. Kiitos kommenteista. Kommentointikin on vähän jäänyt viime aikoina.

  Via, oli oikein mukava tavata, hauskaa, että moikkasit :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.