Vanhoja julkaisemattomia

Ajattelin tässä julkaista melko valmiita postauksia viime syksyltä ja talvelta. Jostain syystä en ikinä saanut postattua niitä, vaikka melko valmiiksi kirjoitukset kuvia myöten sain. Nyt on hyvä hetki, tämä on niin kuin vähän bloggauksen harjoittelua pitkän ajan jälkeen ;)

Seuraavaksi siis  sarjassamme “Julkaisemattomia

Venho

Tämä kuva ei ole kovin vanha, vaan se on napattu huhtikuun alussa Helsingin Kalasatamassa, jossa vielä hetken elää ulkopuolisen silmin epämääräinen ja rähjäinen kalastus- ja kalamarkkinakulttuuri. Vanhoissa veneissä ja pikkuhiljaa tyhjentyvässä satama-alueessa on jotain haikeaa. Mutta samalla se on katoavaa perinnettä ja kulttuuria ja siksi dokumentoinnin arvoista. Jos ei muille, niin itselleni. Tällainen on minun Helsinkini juuri nyt.

Kalasatamaan nousee siis seuraavilla vuosikymmenillä uusi ja uljas kaupunginosa.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.