Villatakkia pukkaa

Nyt taas muistan miksi yleensä fiksuna tyttönä teen hihat ensin. Olen nyt neulonut villatakin kroppaosasta noin puolet ja olen jo totaalisen kyllästynyt kuvioneuleen neulomiseen. Ahdistaa kun tietää, että hihatkin pitäisi vielä neuloa. Haluaisin nähdä jo neuletakin valmiina! Kokeilin jo nappejakin takkiin, kun takki näytti niin pieneltä. Kyllä se kuitenkin päälle mahtui.

Toinen ahdistuksen aihe on tänään ostamani sukat. Törsäsin vähän ja ostin Falken polvisukat Stockmannilta. Kotiin päästyäni tietenkin kokeilin sukkia ja huomasin toisessa reiän. Perkule! Eikö mihinkään voi enää luottaa?! Eihän Falke nyt ihan Wolfordin tasoa ole, mutta jos maksaa 12,90 euroa kauniista pitsipolvisukista, niin voisi kuvitella, ettei sukissa ole muita reikiä kuin pitsikuvioon kuuluvia. Missä se saksalainen laatu piilee?! Huomenna siis takaisin Stockmannille valittamaan.

EDIT: Heti kun oli julkaissut tämän entryn, niin rupesi naurattamaan. Minulla on asiat tällä hetkellä todella hyvin, kun mikään muu ei ahdista kuin keskeneräinen neule ja reikäinen sukka.;)

You may also like

11 Comments

  1. Ihana, ihana, ihana! Siitä tulee varmasti ihan superihana. Oot kyllä ihan huippu suunnittelemaan ja toteuttamaan noita villatakkeja:)

  2. Minäkin ajattelin sinua hieman lohduttaa, että lopputulos on varmasti aivan taivaallisen ihana, mutta onhan täällä jo muutkin ehtineet kehumaan aikaansaannostasi =).

  3. heh. vaikeuksien summa on vakio, aina.onpa onnellista, että sun vaikeudet on tänään tota sukkareikätyyppiä :)takista on kyllä tulossa tosi kaunis.toivottavasti sukkien vaihto sujuu ongelmitta ;)

  4. Todella ihana! Mahtava! Kerrassaan.. lumoava ;). Alkaa omatkin neuletakkisormet kutkuttamaan. Mikäs lanka sulla tossa onkaan, ja paljonko arvioitset sitä menevän?

  5. Ei nyt vielä voi kehua, kun takkia ei ole valmis.Lanka on italialaista Sesian Windsurf -lankaa, Italiasta tottakai. En yleensä ole puuvillan ystävä, mutta tämä lanka näytti ja tuntui niin hyvältä, että oli pakko ostaa.Olen huono arvioimaan puuvillalangan menekkiä, mutta takkiin mennee 500 grammaa lankaa. Katsotaan.;)Sukkien vaihtaminen Stockalla sujui, vaikka myyjä vähän urputtikin. Haluaisin kyllä tietää, että miten olisin saanut tehtyä reiän sukan sivuun, en edes pohjaan. Onneksi vaihto kuitenkin onnistui.

  6. Takista ei todennäköisesti tule ikinä ohjetta, sen kirjoittamiseen ja sarjoittamiseen menisi ihan tuhottomasti aikaa. Pysynen vain huiviohjeissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *