Tahtoo kolmiohuiviohjeen!

Viininpunaisesta virolaisesta villalangasta olisi tarkoitus tulla kolmionmallinen pitsihuivi, mutta mistä löydän ohjeen? Onko kenelläkään tietoa netissä olevasta kolmiopitsihuivista, jonka pitsikuvio-ohje olisi kaiken lisäksi kuvallisena, ei kirjallisena? Kaikenlaisista vastauksista olen kiitollinen.

Ja tähän väliin sitten hämmentävä linkki: Jenkkiläisestä Baltic Shopista saa kauniita latvialaisia sukkia ja lapasia pöyristyttävän halvoin hinnoin. Myös koruosasto on vaikuttava. Tahdon Riikaan käymään! Tai edes Tallinnaan…

You may also like

5 Comments

  1. Ullassa 2/05 on kaunis ja ilmava Roosa, joka on mielestäni jäänyt huivihuumassa aivan liian vähälle huomiolle.

  2. Kiitos vinkeistä! Mystery Shawleissa taitaa olla pelkästään kirjoitettu ohje? All tangled up tai Roosa palvelisivat ehkä käyttötarkoitustani parhaiten. Jään pohtimaan, mutta tuloksen näette varmaan täällä.;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.