Järjestystä elämään

Roskisten vieminen on yleensä hyvä juttu, mutta tänään se jopa palkitsi: roskiskatoksesta löytyi täysin puhtaita banaanilaatikoita jonkun muun muuton jäljiltä. Raahasin laatikot voitonriemuisena kotiin, parin viikon päästä niitä jo tarvitsee. Eipä noihin muutamaan laatikkoon mahdu kuin murto-osa tavaroistani, mutta ei tarvitse ihan NIIN montaa laatikkoa lähi-Alepasta roudata.

Muistilistaa muuttoa varten: jätesäkkejä, laatikoita, teippiä, musta tussi laatikoiden sisällön merkkaamista varten, sanomalehtiä.

Katsoin eilen toisella silmällä Magnoliaa ommellessani siskon verhoa kokoon. Elokuva oli yllättävän hyvä ja jopa yleensä inhoamani Tom Cruise oli roolissaan uskottava. Jotenkin olen aina nauttinut elokuvista, joissa seurataan monen eri henkilön elämää samanaikaisesti.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.