Tiedotusluontoista asiaa

Minulle on tullut kyselyitä, että mistä blogissa esittelemiäni ja tekemiäni tuotteita voi ostaa. Valokuvalapasia on myytävänä Helsingissä, Kiseleffin talossa Neuleliike Sypressissä. Tällä hetkellä minulla ei ole valitettavasti aikaa tehdä yksittäistilauksia.

Osallistun tänä vuonna kaksiin myyjäisiin. Minulla on myyntipöytä Naisten Joulumessuilla 3.-7.12. sekä Vanhan Ylioppilastalon Joulumyyjäisissa 14.-23.12.

Myyjäisissä minulla on myytävänä on ainakin lapasia, erilaisia rosseja, pussukoita, päähineitä ja kaulureita. Uusia tuotteitakin on luvassa. Naisten Joulumessuilla minulla on esillä suurempi tuotevalikoima, koska olen tänä vuonna varannut kokonaisen myyntipöydän omia tuotteitani varten. Vanhan Ylioppilastalon myyjäisissä jaan taas perinteiseen tapaan myyntipöydän sisareni ja hänen suunnittelemiensa ja valmistamiensa korujen kanssa.

Yksityiskohtakuvat ovat kukkaroista ja meikkipusseista, jotka ovat työn alla tällä hetkellä. Minusta kauniit napit pääsevät oikeuksiinsa, kun niitä käyttää koristeena.

You may also like

10 Comments

  1. Noista tulee vallan ihastuttavia pussukoita; jokainen aivan oma yksilönsä. Nuo yksityiskohdat juuri tekevät niistä ainutlaatuisia…muuten ne olisivat vaan, no niin: pussukoita!

  2. Iinu, kiitos. Nuo melkein kaikki tosiaan ovat ihan yksilöitä, ei kahta samanlaista. Mun mielestä moniin juttuihin tarvitaan toimiakseen vain pieni juju.Ihanasonja, tehdaspa hyvinkin.:)

  3. Jee, meitsi todellakin tulee molempiin myyjäisiin! Pussukoita ei oo koskaan liikaa, musta tuntuu että mä oon pussittanut koko elämäni, laukussa kulkee mukana oma pussi kännykälle, toinen bussilipulle, kolmas lompakkotarkoitukseen, neljäs kynille, viides tiesmille…

  4. Tuot nappien käytön aivan uusiin svääreihin noilla ihanilla käsitöilläsi. Ajattelin antaa blogillesi I love your blog- tunnustuksen. Toivottelen vielä hyvää myyntimenestystä myyjäisiin!

  5. On kyllä, osoitteessa shabbyluxury.blogspot.com, luulin laittaneeni sen viimeksi näkyville valitse henkilöllisyys kohtaan mutta ilmeisesti epäonnistui tai ei muuten vain näy:) Tarkoitus oli kuitenkin…

Leave a Reply

Your email address will not be published.