Kevätflunssa

Nyt se sitten tuli, yskin keuhkojani pihalle. Asiakaspalvelutyössä ei kovin miellyttävää..

Osasyyllinen tautiin taitaa olla eilisiltainen reippailu. Olimme S:n kanssa iltakävelyllä Arabianrannassa, Vanhankaupunginlahdella ja pitkospuilla Lammassaareen. Auringon laskettua alemmaksi oli aika kylmä ja pukeutuminen ei tainnut olla aivan tarkoituksenmukaista. Ihanaa oli silti. Istuimme keskellä ruovikkoa Lammassaareen vievien pitkospuiden viereen rakennetulla lavalla ja katselimme kuinka kaksi kuumailmapalloa lipui majesteetillisesti ohi. Helsingin Sanomien sponsoroima mainospallo sopi hienosti keltaisen ruovikon väreihin, takana näkyi Herttoniemen kerrostalot ja hyppyrimäki. Voi kun olisi ollut kamera mukana!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.