Perheen musta lammas

Nappikermakakku-perheen musta lammas kuvan alanurkassa:

Tuollainen musta Nappikermakakku-rintarossi on vähän enemmän rokrok, kuin über-söpöt pastelliset toverinsa.

Nappikermakakkuja syntyy pikkuhiljaa:

You may also like

13 Comments

  1. Heh, tulee mieleen Haisuli Niiskuneitien keskellä. :D Onko se sitten lakritsikakku kermakakkujen keskellä, vai salmiakkiako lie. :)

  2. oletko menossa kenties esim. helsingin käsityömessuille myymään`? olisi kiva nähdä juttujasi ihan livenä, ja mahdollisesti ostaakkin :)

  3. Mulle tuli mieleen, että tuo musta näyttää ihan möröltä. Nyt se kulkee kuitenkin samalla nimellä kuin pastelliset sisarensakin.Oola, varasin tuon kyseisen sulle. Teen noita kyllä erilaisia, voit sitten valkkailla kun tulet seuraavan kerran.Olen myymässä tuotteita näillä näkymin tänä vuonna Naisten joulumessuilla Vanhassa satamassa 5.-9.12. ja Vanhan ylioppilastalon perinteisissä joulumyyjäisissä 13.-17.12.

  4. Hei!Olin hiljattain Japanissa ja ihastuin. Pari merkintää sitten esittelemäsi “The comfortable days” vaikutti juuri sopivalta opukselta japanilaistyylin ikävän lievittämiseen! En vain ollut yhtä taitava kuin toinen kirjaan ihastunut kommentaattori, sillä en kuollaksenikaan löydä sitä vinkkaamastasi verkkomyymälästä. Osaatko antaa avainsanoja tai -tekniikoita, joilla sen löytäisi?Kiitos blogistasi, olen kirjoitustesi ja töittesi fani!t. Marja

  5. Kyllä noista mustista rosseista tuntuu tykkäävän muutkin kuin gootit, teen tosiaan niitä useampia.:)For comfortable days -kirjan suora linkki on tässä. Noita kirjoja on aika vaikea löytää tuosta kirjapaljoudesta. Kun yhden löytää, niin suosituksista löytyy muitakin kivoja.

  6. Gaah en pääse kumpiinkaan myyjäisiin! Mun piti hamstrata lisää noita sun erilaisia rintarosseja, sitä yhtä on tyhmä siirrellä paidoista ja laukkuihin ja takkeihin, tarviin lisää :[Nettikauppa pystyyn!

  7. Nuista kermapörriäisitä tulee ihan 50-lukulaiset hömpötykset mieleen. Kantsii sitten laittaa mukaan lappunen: ei syötäväksi :)

  8. Vilma ennätti jo sanomaan että tuo musta rossi on ihan ku haisuli, sama ajatus pälkähti minunkin mieleeni… Ja toisaalta ehkä kuitenkin kyseessä on se musta Barbababa, joka oli se taiteellinen barbaperheessä. Ne muut oli sileitä ja sievii, se oli pörröinen ja musta. Ah! Luovuuden erilaisuus!Hienoja söpöstelyjä olet tehnyt, sun työt aina ilahduttaa lukijaa… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *