Hyvällä tuulella!

Tilastotieteen tentti oli tänään kerrassaan outo. Joko osasin kaiken tai sitten vain laskin väärin kaikki tehtävät. Toivon vain niin kovasti, että pääsisin läpi. No, viikon päästä sen tietää. Enää on tehtävä puheviestinnän oppimispäiväkirja ja kudonnan kansio ja sitten voikin siirtyä kesäopintojen pariin. Ne ovatkin herkkua: kutomista ja kansatiedettä. Jee! Tietysti kahdeksan tunnin työpäivät hieman rajoittavat opiskelua..

Tänään ajattelin pitää vapaaillan ja kaavoittaa hametta. Musta kangas, jossa on valkoisia pilkkuja on odottanut jo aika kauan. Lisäksi haluaisin oranssin pellavahameen. Kangas on, mutta en tiedä minkä mallisen hameen haluaisin. Kellotetun varmaan, mutta olisi kiva saada siihen vaikka joitain saumoja. Ehkä teen etu- ja takakappaleen kummankin kolmesta eri kappaleesta.

Nyt olisi myös aikaa S:n muinaispuvun housuille ja roomalaistunikalle. Olisi taas niin kiva päästä ompelemaan käsin. Itselleni haluaisin tehdä tossumaiset kengät, mutta siihen tarvitsen opastusta. Ihan itse en sellaisia osaa tehdä.

Huomenna alkaa sitten pakkaaminen muuttoa varten. ;)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *