Pesän rakentamista

Viimeinen viikko on kulunut kuin siivillä: aluksi pakkaamista, sitten muutto ja nyt nämä arkipäivät laatikoiden purkamista. Sampsa on saanut omat tavaransa paikoilleen ja eilen saatiin keittiökin kuntoon, kun tuholaismyrkyttäjät kävivät kuoriaiset myrkyttämässä. Viime viikon lopulla paljastui, että asunnosta on löytynyt epäilyttäviä kuoriaisia, ei kuitenkaan tekstiilejä syöviä otuksia. Se oli tietysti suuri helpotus minulle. Tekemistä uuden kodin kanssa vielä riittää. Omat tavarani ovat vielä kirjahyllyä lukuunottamatta sievästi sekaisin työhuoneessa, eikä missää huoneessa ole vielä verhoja. Menee varmasti viikko ennenkuin kaikki on noin suunnilleen paikoillaan. Pientä juhlistusta uuden kodin kunniaksi on tarkoitus järjestää 17.6. perjantaina.

Oma piha on ihana asia ja asuinalueemme ihanan vihreää. Lähistöllä asuu isoja rusakoita, olen joka päivä nähnyt ainakin yhden rusakon, eilen kahden metrin päässä työhuoneen ikkunasta.

Matka kotoa keskustaan on puuduttanut ainakin näin aluksi. Ei ole helppo tottua 15 minuutin sijasta 30 minuutin matkaan. Eilen tosin tajusin ottaa matkalle mukaan tenttikirjan, Vilkunan Vuotuisen ajantiedon. Matka menee hieman kivuttomammin, kun on lukemista mukana. Nyt pitäisi vielä hankkia musiikkia matkalle.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.