Lautanauhoista

Eilen sitten lämmiteltiin oikein kunnolla, nimittäin tupaantuliaisten muodossa. Vieraita oli mukavasti, ruokaa ja juomaa riitti. Kerrassaan mukavaa kerrankin saada talo täyteen väkeä.

Tänä aamuna olo oli varsin hyvä ja nyt olenkin käyttänyt koko päivän rääppiäisten syömiseen ja lautanauhamallien bongailemiseen netistä. Löysin sivun jolta löytyy kauan haikailemani hakaristi-malli. Tosin tuollakaan sivulla ei ole siihen ohjetta, kuten ei ole Viivi Merisalon Nauhoja -kirjassakaan, vaikka kirjassa kuva nauhasta onkin. “Double-Faced”-lautanauhan kudontatekniikka on minulle ennestään tuntematonta, mutta pitäisi varmasti siihenkin perehtyä.

Tänään näin rusakoiden sijaan pihallamme siilin ja eilen orava meinasi tulla sisälle, kun pidimme ulko-ovea auki. “Maalla” asuminen on mukavaa. ;)

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.