Hankintoja

Tänä aamuna uneksin tulevista tupareistamme. Toivottavasti uni ei ollut enneuni, koska unessa ruoka loppui kesken. Tähän mennessä tarjottavaksi olen kaavaillut/ olemme kaavailleet seuraavia: leikkeleitä, salamia, marinoituja herkkusieniä, oliiveja ja valkosipulinkynsiä, hyvää ruokaisaa salaattia, isoja määriä leipää, tuorejuustoja, juustotarjotin, verkkomeloonia, suklaakeksejä, sipsejä ja jotain piirakkaa. Osallistujamäärästä ei ole vielä tarkkaa tietoa, mutta eiköhän se pyöri 10-20 ihmisessä (eläimistä ei ole tietoa ;) ).

Aamulla yllätyin myös iloisesti: opintotuki ja takuuvuokra olivat tulleet tililleni. Nyt voin ostaa maton työhuoneeseen (lattia on niin kylmä, ettei sillä voi istua), kangasta makuuhuoneen ja keittiön verhoja varten, verhonipsuja, vetoketjuja tyynyjä varten, hiusväriä, lisäksi jotain pientä ekstraa.

Elämä hymyilee: on kiva koti, kaunis kesäinen ilma, tilillä rahaa ja viikonloppu tulossa!

You may also like

9 Comments

  1. Jee, tuo taitaa olla just sama vehje mitä mulla on, oon ollu rakkaastani erossa niin kauan että oon jo unohtanut mikä sen numero on :´( Luulis että ton raahaaminen on vielä ihan ok kun se on niin kevyt (tosin en tiiä oliko se jossain laatikossa), mutta kun kerran raahasin äitin metallista ompelukonetta Pohjois-Helsingin halki larppiompelutalkoisiin niin sillon kyllä otti päähän kerran jos toisenkin.Mä päräytin heti ekana rumimmat langat koneeseen mitä löysin ja aloin kokeilla koristeompeleita läpi :D sitten kun tuolla ompelee vähän aikaa ja jos joutuu vaihtamaan toiseen, polvinostimettomaan koneeseen niin huitoo polvella aina ilmaa kun haluaa nostaa paininjalan.Mut ilmottele hei jos kokeilet paksuja kankaita että miten toimii ja millanen tikki on, voi olla että meen huoltoon märisemään sen omani kanssa jahka täältä kerkiän.

  2. No joo, tuo oli kolme kertaa itsensä kokoisessa laatikossa. Pakkaus vähän ketutti, olis ne voineet Sveitsissä asentaa samaan hintaan laatikon alle pyörät. Tosin olen niin tottunut raahaamaan kaikenlaista ympäri kaupunkia (ne jättimäiset Ikean siniset kassit ovat siihen tarkoitukseen hyviä!), että ei tuo kokemus niin kauhea ollut. Laatikko sai bussissa istumapaikankin.Sulla on varmaan se 240, koska tuohon mun koneeseen ei kuulu polvinostinta. En kokenut sitä nyt tarpeelliseksi ja lisävarusteena sen aina saa, jos rupeaa harmittamaan.

  3. Onnea uuden koneen omistajalle!Muistan vielä kai v.78 kun ostin tuon oman Husqvarnani ja vielä se hyvin palvelee!

  4. Onnittelut laatukoneen hankinnasta=) Mulla on samaa merkkiä, mutta nykyään ne mallit missä on myös kirjontalaite (180 ja 165 eli ikää on jo niillekin tullut jonkin verran). Sanoisin, että kestää käyttöä hyvin, koska mulla ovat myös työkäytössä nykyään. Ja hei, jos jotain ongelmaa tulee, niin heti vaan huoltoon, etkä jää ihmettelemään!

  5. Heipä, tuo oikean puoleinen kirja näyttää todella mielenkiintoiselta, mutta enpä onnistunut löytämään sitä kamalasta kirja paljoudesta. Olisiko sinulla jotain hakuvinkkiä tuohon. Kiitos!T. Ninni

  6. Pahoittelut hätäilystä, löytyihän tuo kirja. Ja kiitos hauskasta blogista. Ilo käydä aina välillä lueskelemassa.T. Ninni

  7. iih! täälläkin ompelukoneen kuva! niitähän nyt sikiää joka puolella näköjään. :) kauheen modernilta näyttää, en varmaan uskaltais ees koskee tuommoseen. :)

  8. Meemu, tuo Berninan viiden vuoden takuun mekaanisille osille on kyllä todella mainio.Ninni, Yes Asia -sivusto on tosiaan hieman raskas selata.Satu h, tuo on TODELLA yksinkertainen ompelukone. Käyttöohje on tosin paras lukea.:)

  9. Minullakin on reilun vuoden ikäinen Bernina, joka on ihmeellinen laite. Lapsi leikkasi tosin saksilla polkimen johdon poikki, eli huoltoon pitäisi johto viedä…Saako pyytää pari herkullista sisäkuvaa Japaniopuksista?Niin, ja kurkkaahan myös uutta Juju – Erilainen lastenvaatekirja -opusta. Se on nimensä mukaan lastenvaatekirja, mutta kummasti inspiroi myös aikuista.Solveig

Leave a Reply

Your email address will not be published.